Nederlogs en Interlogs

Vanavond heeft het kamermeisje van Sargasso de kussens in de rechterkantlijn opgeschud. Nederlogs en Interlogs zijn ververst en opnieuw gerangschikt geheel volgens een subjectieve en soms willekeurige wijze (en dat allemaal zonder technicus). Misschien dat ze binnenkort terugkomt om de Sargasso Links pagina aan te pakken? Correspondentie over de uitslag is onmogelijk, klagen mag wel.

  1. 1

    Naar aanleiding van dit postje maar eens naar de rechterbalk gekeken. Wel fijn die link naar google trouwens! Je zal toch vergeten wat hun internet adres is ;-). Maar effe to the point: de netstat counter aangeklikt en dat ziet er fraai uit heren. Mijn complimenten! Ik wou dat mijn aandelen portefeuille zo rendeerde, dan kon ik stoppen met lelijke witte stoeltjes en tafeltjes ontwerpen.

  2. 6

    Ah, ons ondergewaardeerde blogje bevindt zich er ook weer :-) Uit de nedstat statistieken kan ik concluderen dat jullie 3x zo groot zijn dan wij. Nu zouden we al erg tevreden zijn met één derde van de reacties. Maar het gros van onze bezoekers zijn ééndagsvliegjes, helaas.