1. 7

  Hormonen? Denk het niet. Die zaten vroeger veel meer in ’t vlees. Ze eten gewoon te veel vette zooi natuurlijk. Dikkere vrouw = dikkere borsten.

 2. 12

  Grotere borsten? En dat is ”goed nieuws”??

  O. Nou,.. over goed nieuws gesproken,..ik woon 6 meter beneden NAP op steenworp afstand van één van de als eerst doorbrekende dijken. En: op de begane grond. Wat dus éigenlijk nu de ónbegane grond blijkt te zijn! Nooit geweten. Want 6 meter beneden NAP is bij mij géén begane grond! Ik had er bij de inschrijving nog zó bij gezegd: graag op de begane grond want ik heb hoogtevrees. Blijkt de begane grond dus nu volkómen onbegaanbaar. En dan is de dijk nog geeneens doorgebroken! Want als ik de deur open schuif zak ik nú al tot mijn liezen weg. Het moet niet onbegaanbaarder worden hier,..op de onbegane grond.

  Kweenie of iemand vandaag de kop van de Telegraaf gelezen heeft?

  Ik ook niet.

 3. 21

  Het allerleukste opschrift op een auto was in Zwitserland, eentijdje geleden.

  Grote letters, heel profesioneel erop gezet, net echt..de tekst was zoiets als (in Schweizerdeutz dan)

  “borstvergroting door handopleggeng..twee franken..geld terug als u niet tevreden bent..”

  Kmoest heel hard lachen en de man in die auto ook toen ie me zag.

 4. 35

  De verklaring is te simpel, maar waar:

  80% van de vrouwen draagt de verkeerde cupmaat. Zijn dat de vrouwen die ze gevraagd hebben wat hun maat is? Volgens mij droegen ze vroeger vaker de goede maat.