Nederlandse Gawker begint met Georgina

Michiel Frackers (wie kent hem niet?) begint deze zomer met een eigen webloguitgeverij, Small Media Group. In navolging van het Amerikaanse Gawker-imperium, wil Frackers iedere een of twee maanden een nieuw weblog lanceren.
Het eerste paard in de stal is het bestaande weblog van Georgina Verbaan. Om de website te laten renderen wil Frackers op haar site betaalde content aanbieden.
We zijn benieuwd. Voorlopig komt Georgina alhier niet eens door het surf-filter heen…

Sargasso: Georgina Verbaan
Sargasso: Michiel Frackers

Reacties (6)

#1 Pelayo
  • Volgende discussie
#2 Anguilla

Georgina, is dat niet dat meisje van ‘De Tsunami in Azie is goed voor het natuurlijk evenwicht’? Wordt nog lastig in haar geest te posten.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 phonkee

Ze zijn niet echt.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 mark

Ik ben een keertje doorgehyperlinkt naar haar log (equivalent van alleen in de kapper lezen van roddelbladen) en moet zeggen dat ze Freek de Jonge kundig fileerde. Ook vermakelijk was die keer dat Nederland te klein was (contaminatie?) toen zij had gezegd dat ze de ogen van Bin Laden wel mooi vond.

“Dhr. F de Jonge, bij u wel zeker bekend als niet te stoppen cabaretier, noemde mij een hoer. Een hoer ja, u leest het goed. Ik schrik hier een beetje van. En ik zal u vertellen waarom, ik heb veel respect voor de man maar ben toch wel een beetje teleurgesteld. Teleurgesteld dat hij die altijd zo mooi beschouwen kan, al zo lang aan de top staat en zon fijne vrouw voor hem heeft werken waar hij ook nog eens mee naar bed mag, pas zo laat deze constatering trekt! Beetje een min puntje Freek. Maar chapeau dat u dhr van het Hek te rap af bent, Youp had deze dijenkletser vast net in de tekstverwerker zitten.
Ik speel al jaren de hoer. Ik verkoop een stuk van mezelf, een stuk dat ik zelf uitkies. Nou ja, er worden natuurlijk ook stukjes van mij verkocht door pers waar ik zelf geen invloed op heb. Maar die stukjes noem ik imago. Daar doe je niets aan. Dhr de Jonge verkoopt in zijn show ook een stukje van mij, en ook van Jort. Maar het grootste deel dat hij verkoopt is zichzelf. Jawel, hij is net zoveel hoer als ik, onze Freek. Ik hoop alleen dat ik een pietsie meer betaald krijg om mijn blote billen te laten zien..
En ik mag hopen dat hij zichzelf niet alleen als geengageerd cabaretier VERKOOPT, want anders had hij het in zijn SHOW toch niet over dhr Kelder en ondergetekende, toch? Ach ja, het RTL Boulevard virus treft zelfs de hoogst gerespecteerden..”

http://www.georginaverbaan.nl/index.html?ts=20041201220318&page=weblog

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Grobbo

Ik kende Michiel Frackers niet, hooguit de naam wel eens voorbij zien komen, maar ik ben benieuwd of dit gaat werken. Ik vrees dat Nederland net iets te klein is eigenlijk…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 Dreknek

Ik voorzie een tsunami aan webloggende Tempation Island kandidaten.

  • Vorige discussie