1. 2

  één executie van ’n (ex-)topbankier, en ze zullen zich ràp ethisch gedragen … maurice onthoofden op de grote markt van brussel, votron onthoofden op de bastille, … anno 1789 ging men iets vlotter om met zonnekoningen zonder zin voor democratie … vandaag zijn we gelukkig democratischer, maar dat we één jaar na de crisis immer geen discussie afgerond krijgen over opslagvergoedingen en dergelijke, het geeft te piekeren

 2. 4

  Neeeeee, Gronk… zelfs verbranden is te lief. Laat hen vijf jaar lang iedere dag op TV onder het genot van een regen rotte eieren, -tomaten, etcetera, publiekelijk hun schuld aan de gemeenschap beleiden! Afgesloten met een fikse spanking.

 3. 5

  Ik ben er voor om te doen wat ik laatst las: maak gewoon alle inkomstenbelastingenopgaven openbaar, net als in de Scandinavische landen. Enig autisme over wat redelijk loon is, zal als sneeuw voor de zon verdwijnen.

 4. 6

  De kanker van onze samenleving. Niet de schuld bij jezelf zoeken maar onmiddelijk iemand anders (of een groep) proberen te vinden die je de schuld kan geven.

  Ik zou deze tekst onder een sneltoets kunnen plekken.

 5. 11

  @10 Haha, zegt Lippens dit?

  “Volgens Lippens hebben de Nederlandse regering en De Nederlandsche Bank toen ,,Fortis en België bestolen” door zich niet aan de afspraken te houden.”

  Dat is lef hebben…

 6. 16

  Even technisch gesproken hè, hoogverraad kan och alleen jegens een land gepleegd worden (door staatsburgers van dat land), niet door een land toch?