1. 1

  Ik vind het hoopgevend dat door particulier initiatief zo veel geld wordt ingezameld voor een goed doel… dat de overheid (gedwongen) belasting heft en dat vervolgens uitdeelt aan goede doelen, een heel ander verhaal.. ik dacht dat jullie de nuance zouden zoeken dit jaar??

 2. 3

  Grappig trouwens dat je jezelf (met een knipoog) profetisch noemt.. in je vorige postje geef je nog toe dat je iemand anders napraat en bovendien weet je helemaal nog niet wat de toekomst gaat brengen.. wishful thinking dus.. we zullen het afwachten..

 3. 5

  Ik word er zo geil van te zien dat die subculturen niet zonder onze hulp kunnen. Wanneer eisen we die rotzooi weer op eigenlijk, enne is Suriname en Curacao al weer onderworpen aan ons vaderlands gezag? Waar gaan we in godsnaam al die dominees vandaan halen om het Christendom te brengen?

 4. 8

  Sikbock u legt mij dingen in de mond die ik niet gezegd hebt. Ik heb namelijk niet gezegd iemand na te praten, ik heb gezegd dat ik slechts een maatschappelijke ontwikkeling constateer.

 5. 9

  Uw woorden Carlos:… “de ramp in Azie heeft honderdduizenden nederlanders de ogen geopend. Dit moment gaat als keerpunt de geschiedenis in, let op mijn woorden.
  (ik heb dit niet bedacht, ik ben slechts de boodschapper)”

  1/2/2005 @ 7:22 pm | Terug

 6. 10

  Dat weet ik zelf ook wel dat ik dat gezegd heb.
  Maar ik zie dat niet als iemand napraten.

  Praat een nieuwslezer een politicus na als hij verteld over de plannen van de politicus?

 7. 11

  Ik heb genoten van alle mensen die met veel creativiteit in allerlei vormen geld hebben verzameld voor 555. Niet alleen gisteravond maar ook in de dagen ervoor. Warm met kippenvel.

  Gisteren voor de buis dacht ik ook: waar is Wilders nu. Juist de mensen die zich baseren op ‘wat de mensen denken’ en ‘beter naar de mensen luisteren’, laten zien wat voor populistisch gelul dit eigenlijk is.

  Ik denk dat als Wilders bij Paul de Leeuw was verschenen, hij door het publiek zou zijn uitgefloten.

 8. 15

  Duidelijk geval van het afkopen van schuldgevoel (door u zelf in te vullen…).
  Vorig jaar, zelfde tijd, aardbeving in Iran. Daar zijn ze nu nog steeds bezig te proberen om geld in te zamelen.

 9. 16

  @ Carlos: U stelt dat u een boodschapper bent. Een boodschapper dient zich te onthouden van interpretatie.. daar is hij tenslotte boodschapper voor…waar komt die interpretatie van de situatie in het land dan vandaan? Wie is die mysterieuze persoon die daar achter zit? Of formuleert u gewoon krom? (dat gaat wel eens gepaard met onzuiver denken en hoopvolle interpretaties heb ik mij laten vertellen ;-)

 10. 18

  Geweldig initiatief en een geweldige opbrengst. Nu wel goed in de gaten houden dat het goed besteed wordt. Met name de vertegenwoordigers van Unicef vond ik daar gisteren op T.V. nog wat mistig over.

  En, eerlijk is eerlijk, ik vond dat J.P. het gisteren best goed deed op de T.V. Een stuk beter dan die uitgezakte Wim Kok die ook in het panel zat.

 11. 20

  Wat ik schreef over de Toestand in het Land was een overdrijving van wat een blind paard nog kan zien gebeuren. Een reactie uit schuldgevoel en compensatie van alle lelijke gevoelens die ons volk de afgelopen jaren beheersden. En inderdaad volksmenners als Wilders, die drijven op angst en onvrede staan nu behoorlijk in hun (bruine) hemd. Dat de actie voor Giro 555 een recordbedrag zou gaan opleveren kon iedereen zien aankomen. Dus zo gek is mijn stukje helemaal niet.

  Dat bepaalde reaguurders zoals u daar cynisch op inspringen zegt meer over u dan over mij.