1. 5

  Ik antwoordde alleen “ja” toen je vroeg of ik em aflikte omdat ik er maar van af wilde zijn. Je was nl. weer es vergeten een klysma te halen. Eigenlijk had ik em aan jou moeten geven, jij houdt toch van pindakaas met stukjes?

 2. 7

  Waarom is het zo dat iedere keer als het over homo’s gaat. Think Thank en Spuyt helemaal los gaan met hun homo erotische fantasieën….
  Bij ons in het dorp zeggen we dan altijd: “Waar rook is, daar is vuur…”

 3. 10

  Dit heeft niets met homofoob te maken. Dit is gewoon smakeloos. Als je hetzelfde zou beschrijven maar dan tussen een man en een vrouw, zou ik het nog steeds niet fris vinden.

  Maar ja, ik had al zo mijn twijfels toen je naar Amsterdam verhuisde ;)

 4. 15

  Hey, de homo’s die ik ken hebben als standaard reactie als ze hetero’s zien kussen (dus moet je nagaan wat er gebeurd als ze meer doen) kokhals geluiden maken (vaak gevolgd door opmerkingen als ‘Hoe kunnen hetero’s dat toch doen’). Ik pas enkel dezelfde standaarden toe. I’m the great equalizer!

 5. 18

  Zucht, ik heb erover gedacht dat te verwijderen. Hierbij dan. Zo beter? En het zijn er meer dan één.

  Ik hou op de een of andere manier niet van mental images van mensen die ik ken (behalve ikzelf en mijn vriendin) die aan sex doen en ja, ik als hetero vind twee mannelijke vrienden die aan sex doen dan nog iets erger. Valt onder het kopje “Sex door bekenden” waar ook “Denken aan ouders die sex hebben” onder valt.