1. 4

  @ MP: Je moet heel hard Schande! roepen. En dan liefst nog iets zeggen over een achterlijke cultuur, of zo. Want als je dat niet doet ben je volgens de Nieuwe Politiek-Correcten een terrorisme-goedprater.

 2. 11

  Okee, uit de reacties die jij hier neerzet komt een beeld te voorschijnt van iemand die met zn hoofd in de jaren ’80 begin jaren ’90 is blijven steken. Tsja, ‘dat ik je niet zou kennen’, dat hoef ik niet. Ik kan lezen.

 3. 12

  @ JSK: Nou, dat valt nog mee. Dat je niet zegt dat ik in de jaren 60 ben blijven steken, bedoel ik. En verder heb ik geen zin om over mezelf te gaan discussiëren, dus ik laat het hier maar even bij.

 4. 14

  Ik twijfel all the time. Maar ik heb hiervan – namelijk: mijn verzet tegen het multiculturalisme en andere pseudo-progressieve (want Marx was geen multiculturalist, zeker niet) troep – het idee dat ik op de juiste weg zit.