1. 6

  Ook het smeulen is fijn getroffen. Crachàt, heb je bewust afgezien van het Boscheeren van nationale koppen ? Cf. wat Uderzo in Asterix doet.

 2. 7

  Zat even aan het aperitief in de zonovergoten tuin des moeders, maar back online.
  @Larie, je zou de grote versie moeten zien… kan ze wel mailen als je wil.
  @Mescaline: je, hoewel het tempting was. nee, heb me op Meneer Bosch’s figuren gebaseerd. Klats met painter erover, heel plezierig. En als centraal figuur die europa moet voorstellen vond ik La Gioconda zeer wel passen.

 3. 13

  aah! Make me an offer I can’t refuse…
  nee serieus, ik ben gewoon blij dat ik dit voor Sargasso kan doen. Zeer grote creatieve vrijheid, strakke deadline, zeer directe feedback, heerlijk.
  Onderling hebben we het er wel eens over, een Tshirtbuttonprint, maar da’s nog vaag.
  Wallpaper is absoluut een goed idee, makkelijk doenbaar.
  ook wil ik wel es een selectie in een mooi uitgegeve downloadbaar .pdfje maken. Ter gelegenheid van één of andere gelegenheid.

 4. 15

  Dolgraag hr Crachàt daar maak je me blij mee. BTW eerder gemoend maar enigszins verzand; sinds ik een tijger in mijn Mac heb gestopt heeft uw naam tussen de h en a een ruit met vraagteken erbij gekregen. Is dit opzet, staat wel goed zo door een raam met fronsende blik naar buiten kijken, of gewoon een mankement in Safari?

 5. 16

  Totaal irregulair, dat venstervraagteken. Ik werk uitsluitend op Macs, met verschillende browsers overal, en ik kan er geen lijn in trekken -heel af en toe duikt het op, meestal niet.
  Heeft PC er overigens niet meer last van?

 6. 17

  *Adem in, duikt, komt boven*.
  Na de Crach komen twee tekens: C3 A0 in hex. Zitten ingebouwd in twee plaatsen in het HTML anchor, nl. in het adres voor > en in de vertoning voor </A;gt;. De encoding is UTF-8 en dat levert dan inderdaad a grave op. Gewoonlijk, in alle moderne browsers. Op Sargasso wordt de pagina echter met stylesheets opgemaakt en daar komt de fout vandaan. Niks tegen stylesheets, maar de meeste browsers gaan hier met dubbelbytes in Unicode UTF-8 in de fout.

 7. 19

  *Krokèt*
  Vlaams voor: uitgeteld na een tik op je oog. Binnendra zal Sargasso enigszins wijzigen, misschien dat er daar een oplossing in de maak ligt.
  Of kan ik anders coderen, zodat ie altijd goed afgebeeld wordt? Probeer nu het accentje los boven een eenvoudige ‘a’.

 8. 23

  [off-topic] Sargasso staat in de Consumentengids van deze week. Volgens mij pagina 20, genoemd in een paars kader, linksbovenin. Context? Uitleg over wat weblogs zijn. [/off-topic]