1. 2

  O NEEEEEEEEEEEEEEEE; Het is the VanDerHam preacherman ! De man die denkt dat we het zonder zijn wekelijkse denksels op youtube allemaal niet meer bolwerken met z’n allen. Een soort dominee Gremdaat maar dan in het echt – AAAAAAAAAAAAAAAAAAH ! Run for the hills !

  Effe serieus – ik weiger naar van der Hams video’s te kijken uit angst dat mijn tenen dan dwars door mijn schoenen heen gaan steken (ik heb het een keer gedaan en nieuwe schoenen zijn duur), maar ik neem aan dat ‘ie zoiets gezegd heeft als: kerst is eigenlijk het begin van het Joelfeest ofzo en dus mogen zij natuurlijk kerst vieren en bovendien is het hardstikke leuk en de gedachte erachter ook hardstikke goed. Correct ?

 2. 4

  @larie; Vind jij het niet verschrikkelijk dan ? Dat toontje ? Dat semi-geleerde gepreek ? De muziek eromheen ? De totale ijdel- en zelfingenomenheid die van het scherm af spat ?

 3. 5

  jazeker! KJ..mee eens..semi-geleerde gepreek …maar ik denk dan daar moeten we het mee doen.

  Geef mij maar een preek van Nigel Farage..ook als ik het niet met hem eens ben.

 4. 7

  Bij “correct” moet ik aan een scene van quantum of solace denken. Begin..heftige rit, man in stoel zegt: “the fact is you don’t even know that we exist” Draait hoofd en zegt “am i right?” (correct)..pieppafpoef…m is down.

  .

  (afwas)

 5. 10

  @8 mooier was hier de vertaling behoren geweest.

  Helaas klikte ik de link en 5 sec later @Boris: ik maak zelluf wel uit wat ik wel en niet vier.

 6. 11

  Het resultaat van Boris’ videomomentjes op de jijbuis is zo wanstaltig, dat ik me afvraag of het wel zijn eigen idee geweest is, om dit zo te doen.

  Misschien gaat het wel zo op de vergaderingene van D’66: Jongens we moeten iets doen met nieuwe media. Alex – jij blogt, Sophie – jij twittert, Thom – jij gaat iets met Facebook doen en jij, Boris – jij gaat youtube veroveren. Wie ? Ik ? Ja jij, Boris. De grote baas verlangt het. Maar waarom ik ? Ik ben helemaal niet fotogeniek ! Ik heb een kaal hoofd – ik verblind de camera ! Het zij zo, Boris. Nou goed dan, maar kan iemand me daar misschien nog een beetje bij helpen ? Jawel, het geheime lid Freek de Jonge hier – hallo Freek (Hallo!) – gaat je helpen met het opzetten van je beeldregistraties, daar weet hij alles van. Nou jongens, jullie komen er wel uit he ? Volgende onderwerp op de agenda: de gekozen straatveger. Maar. Maar. Wat is er Boris ? Niks, laat maar.

 7. 12

  Te zijner verdediging: het is natuurlijk ook verdomd lastig om niet tenenkrommend bezig te zijn in dat wanstaltige Engels van hem.

  Als een oude-vrouwenkop onherkenbaar verminkt door de plastische chirurgie, zo kunstmatig en overdreven.