Mocha Frappe Latte Epidemie

Het is nog niet overgewaait naar Europa (of in ieder geval Nederland), maar zoals alle goede dingen uit Amerika is het slechts een kwestie van tijd: de Starbucks epidemie. Na McDonalds, Burger King, Pizza Hut en KFC neemt de Starbucks in Amerika ook epidemische vormen aan. Er zijn ooggetuigenverslagen van drie Starbucks in één straat (er is er een links en rechts en als je goed kijkt ook een links verderop in de straat). Of een kaart waar in een gebied van 8 bij 4 blokken 10 Starbucks zitten. Het is zelfs zo erg dat het in animatie films over fantasievolle middeleeuwen opduikt (vooral het feit dat ze van de ene naar de andere aan de overkant vluchten is angstwekkend realistisch) en er indrukwekkende bewerkte foto’s van worden gemaakt. Klik voor meer informatie over dit fascinerende fenomeen.

Updeet: Een ander leuk feitje is dat Starbucks slechts op 25% van de long term gewenste omzet zit. Je vraagt je af waar ze het allemaal gaan laten.

  1. 5

    Hey, ik verander ook wel eens spelfoutjes in jouw berichtjes zonder er melding van te maken. En ja, ik ben heel slecht met d/t, so sue me.

    Oh en de eerste post ging over een spelfout in de titel, die ik gelukkig vrij snel zag zitten.