Mis(s) Marketing

Allemaal mooie vrouwen die niet bestaanVeel weblogs (bv. S, J, K en F) bieden graag leuke filmpjes en foto’s (van naakte vrouwen) aan.
Maar als ze dat op hun eigen site zouden zetten, moeten ze in no time heel veel geld geven aan hun provider voor de geconsumeerde bandbreedte. Dus zetten ze deze bestanden maar bij gratis filehosters (bv. Y, F en D).
Die moeten natuurlijk ook geld verdienen. En dat doen ze bijvoorbeeld middels contactadvertenties.
En slim als ze zijn, doen ze uiteraard aan gerichte marketing. Dus tonen ze vrouwen (ja, geen mannen) bij je in de buurt.
Ik lette er eigenlijk niet zo op want ik ben heel gelukkig met mijn huidige relatie. Maar recent begon het me op te vallen. Iedere keer weer een mooie dame uit Haarzuilens. Keer op keer op keer.
Er is echter een klein probleem. Haarzuilens is een gehucht van 50 huizen.
En een kasteel.
Het zal toch niet dat…..

 1. 1

  Mathijseind, een gehucht van drie huizen op steenworp afstand van hier, daar wonen pas veel vrouwen en allemaal even bevallig en op zoek :=)

 2. 2

  Erger lijkt me dat die jeugd van tegenwoordig blijkbaar helemaal geen nederlands meer in zijn nicknames gebruikt! Wat ze in hun vrije tijd “qua” anonieme sex via internet allemaal niet doen kan me niks schelen, als onze taal er maar niet onder lijdt!

 3. 4

  Damn Steeph je hebt ze door :)

  Wat ik dan wel weer grappig vind is dat ik, wanneer ik onbeschermd (zonder proxy) eens ‘links’ en rechts surf, als nederlander (volgens mijn ip) wel eens geïnteresseerd zou kunnen zijn in vrouwen uit hurgada…..

  Egypte dat ligt toch naast rotterdam?

  Mooi man dat internet, suikerspin!

 4. 11

  Op het oog als premier van Nederland wel (gekozen via een democratisch verlopen referendum met een overgrote meerderheid van 60%), verder val ik niet zo op dunslanke vrouwen alhoewel ze me symphatiek overkomt. Maar ik woon niet in Enschede en ben ook niet voornemens naar Haarluizen te fietsen, bicat misschien wel ?

 5. 12

  @Carlos … dat statement wilde ik ondubbelzinnig boven water zien…

  Volgens mij zitten die meiden allemaal in dat kasteel.. Dus bicat …