Milosevic is vermoord door fascisten

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Jawel, de complottheoriën duiken op. En ze worden niet door de minsten verspreid. Het ICDSM (Internationale Comité voor de verdediging van Milosevic) vind dat hij door het tribunaal is vermoord. Ik quote nu.nl:

Volgens het ICDSM is het Joegoslavië-Tribunaal “direct verantwoordelijk” voor de dood van de ex-president omdat het medische behandeling in Moskou niet heeft toegestaan, “ondanks zijn kritieke medische toestand”.

Het ICDSM eist dat VN-secretaris-generaal Kofi Annan het “werk van deze misdadige instelling onmiddellijk opschort”. De VN-Veiligheidsraad moet het “fascistische” tribunaal vervolgens “afschaffen”.

Buiten het feit dat deze organisatie duidelijk niet op de hoogte is van de Wet van Godwin is ook de samenstelling van het comité schokkend. De tekst is verstuurd met goedkeuring van de voormalig minister van Justitie van de VS, Ramsey Clark en de Britse schrijver en Nobelprijswinnaar Harold Pinter. Dat geeft je te denken.

Daarnaast zou hij subtiel vergiftigd zijn door hem te behandelen met medicijnen tegen ziektes die hij niet had, en misschien zijn hartmedicijnen neutraliseerden. Een soort Sharon dus, maar dan expres.

Ondertussen schijnt er in Joegoslavië bijna niemand wakker van te liggen. Dat is dan nog een gelukje bij dit “ongelukje”…

Reacties zijn uitgeschakeld