1. 3

  @1: Reken daar maar zeker op. In het artikel staat dat het parlement er al eerder mee ingestemd had (in 2006), maar dat het toen afgeschoten werd door de president na een telefoontje van het Witte Huis. Ik betwijfel dan ook dat het iets met de varkensgriep te maken heeft, maar eerder met de zeer recente wisseling van het bestuur van de noorderbuur.

 2. 4

  Mexico haalt Nederland in in de vaart der volkeren. Ik wil bij deze de heren Balkenende, Wilders, Bos, Marijnissen, Rouwvoet en mevrouw Verdonk bedanken, niet alleen voor het beleid dat ze voeren, maar ook voor de conservatieve en remmende dialoog die ze voeren, en de cultuur van achterlijkheid die daaruit ontstaan is.

 3. 6

  @4: Marijnissen is ook tegen legalisering? Wat zal zijn Helmondse (de stad waar de daken nooit besneeuwd raken) achterban daarvan denken?

 4. 9

  Ach, ik had ook bedankt Nederland kunnen zeggen, maar kwaad worden op de naamlozen gaat me niet zo goed af, dus richt ik mijn vizier op hun idolen. Drugs zijn een non-issue. We hebben nu al zoveel jaren ervaring met drugs, dat voorstanders van blijvende criminalisering de laatste jaren hun toevlucht hebben moeten nemen tot leugens voor de verdediging van hun positie.

  Wat Marijnissen over drugs vindt is niet relevant, dat hij er geen discussie over voert en daarmee de status quo ondersteunt, wel. Maar wat moet hij anders? Hij is nu eenmaal gekozen op issues die de Nederlander belangrijk vindt. Dat de rest van de wereld ondertussen met heel andere zaken bezig is, tja…

 5. 10

  Hahaha, hilarisch stukje branko.

  Als je niet in de coalitie zit, ben je nog schuldig. Zelfs als je niet schuldig bent ben je nog schuldig. Eigenlijk is iedereen schuldig.
  Vooral de naamlozen zijn schuldig, maar das moeilijk benoemen.

  Eigenlijk is de enige die niet schuldig is, diegene die ons er op wijst dat iedereen schuldig is, ook de onschuldigen.

  Verontschuldig mij, ik ga nu naakt de straat op.