Met wie doet Poetin het nou?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
Putin met zonnebril (Foto: Flickr/Antonis SHEN)

Poetin die bekent dat hij alle Russische meisjes wel lekker vindt en Berlusconi die doet alsof hij een journalist neerschiet. De twee staatshoofden lieten hun ware gezicht weer eens zien. En dat alles na een bericht van een Russische tabloid dat Vladimir Vladimirovitsj “het” doet met de 24-jarige ex-gymnaste Alina Kabajeva.

Dat Poetin niet opgewonden raakt van die vormloze muts van een Ljoedmila met haar al even vormloze en afgrijselijke jurken, is geen verrassing. Maar het perskorps dacht toch te weten dat de aftredend president op kleine jongetjes viel. In de buikschrobbering van het jongetje Nikita zagen we een bevestiging. En nu krijgen we plots Lewinsky-achtige verhalen te horen. Onbegrijpelijk.

Ik begrijp evenmin dat Berlusconi en Poetin elkaar ontmoetten op Sardinië. Ik dacht dat de maffia altijd bijeen kwam op Sicilië.

Reacties (5)

#1 Ricardo

Nou, dit heeft toch niets met politiek te maken!
Laat de man maar doen wat hij wilt in zijn prive-leven. Er zijn voldoende onderwerpen over Rusland’s politiek te bespreken zonder de RTL boulevard-achtig nieuws.

  • Volgende discussie
#2 Joost

Ha, maar het is wel leuk!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 pedro

@1: politici willen nu eenmaal leiders zijn. Daar hoort bij, dat ze het (goede) voorbeeld moeten geven (´leading by example´), al kunnen de meningen over het gegeven voorbeeld verschillen. Ikzelf vind misschien oude bok Poetin´s mogelijke escapade met een groen blaadje een goed voorbeeld, maar zal dat nooit tegen mijn vrouw zeggen, want die denkt daar hoogstwaarschijnlijk anders over.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Remco

Als het hele land door één man wordt bestuurd, dan worden plotseling heel veel zaken uit zijn privéleven ook interessant. Misschien krijgt hij wel een hartaanval tijdens de daad en wat dan?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Joost

@4: Dat lijkt mij een mooie manier om een eind te breien aan het tijdperk Poetin.

  • Vorige discussie