Meeuwen

-EEUWR
-OAAAAAAH IG IG

-AÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏ EG EG EG EG EG
-AAAAARGH
-AÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏÏ EG EG EG EG EG

-IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW
-WOAAAAAA

-UHEUUUUUH.
-IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW IIIIEUW
-MOEOOORGH WA-AAAA…

-ÊÊÊ-HERG ÊÊÊ-HERG ÊÊÊ-HERG ÊÊÊ-HERG ÊÊÊ-HERG….
-PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE…
-WOHOO-AÂRGH!

-PRAAAOW!
-HAEEE-ANG HAEEE-ANG HAEEE-ANG HAEEE-ANG WAORGH…
-HE-EEE! ARGH ARGH ARGH ARGH ARGH ARGH ARGH.

-RAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
-PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE PIOE

-Aw.

 1. 5

  Kan bovenstaand stukje worden weggehaald door een admin? OZ heeft waarschijnlijk een foutje gemaakt en iets onzinnigs ipv het echte stuk gepost.

 2. 6

  Ik vind dat het logo van de PVV hier behoorlijk racistische elementen uitkraamt en dat de politiek zich daarover moet uitspreken. Maar heeft Rutte hier al op gereageerd? Nee hè. ..

 3. 13

  @11: Ik kan natuurlijk niet namens haar spreken, maar mij lijkt het dat het uitstekend gaat met haar: prachtig stukje klankpoëzie op de zaterdagochtend. (en wat #9 betreft: zo raak geschreven dat het bij mij wel binnenkwam….)

 4. 16

  @15: present! Al vind ik mezelf meer in Guust (heb immers een ware flaterfoon gebouwd als drijvend eiland annex woning). Overigens heb ik 2 jaar gebroed op dit stukkie. Elke keer dat ik een nieuw geluid hoorde schreef ik m op. Die meeuwenpraat is verdomd moeilijk!

 5. 20

  Ach slaap er hier (aan de Noorse kustlijn ;)) wel doorheen. Lieve beestjes die samen met kraaien en raven hele taaie rakkers zijn en nog slim ook ;).

  En zelf ga ik voor een van de luie vrienden van Guust die niet bij Dupuis werken. Manus (Manu in het frans) ofzo. Ben net zo Lui als Guust, alleen heb geen Auto, laat staan dat om een of andere reden mijn baas wel van mij houdt :D. Ook sta hij me van alles toe te bouwen en uit te vinden.Van servers tot hele “smart house” inrichtingen aan toe. Zelfs aan zijn auto mag ik sleutelen….niet altijd met success… en mag ook altijd zo maar vrij nemen…..

  VERDOMT TEKENT HIJ DAN CONTRACTEN OFZO!?

 6. 26

  Ik had het mis blijkbaar maar iedereen is verder dan toch dat liedje van Boudewijn de Groot vergeten: Nee Meeuw. Maar hier zal ik het ook wel mis hebben. Ik ben niet zo goed in die geheimtaal uit Amsterdam.

 7. 29

  Goed stuk, daar niet van, maar toch een paar puntjes van kritiek. Allereerst, waar zijn de bronvermeldingen? Onze lezers moeten zich zelf onafhankelijk een mening kunnen vormen, en dat mist hier. Toch minimaal een link hadden we afgesproken?

  En de SEO van dit stuk zuigt harige apenballen. Titel komt niet voor in het stuk, en ik zie zo 123 geen te googlen woordcombinaties.

  Foei.