1. 4

  Hmm, met een elektrische kettingzaag? Inderdaad secuur in scène gezet ArieT. Toch wat vraagtekens: want zaag moet én goed vastzitten (komen best wat krachten vrij tijdens zagen, vandaar 2 handgrepen) én vrij op-en-neer kunnen bewegen. Komt nog eens bij dat als je een kettingzaag niet “begeleidt” d.w.z. de druk in de zaagsnede niet te groot laat worden hij vast of “weg”loopt op de nekwervels. En probeer maar eens een boomstam met een elektrische zaag door te zagen…zit niet ál te veel power achter. Maar goed, misschien had hij geluk, zat er net een nieuwe ketting of tanden op en sneed de zaag als ware het een malse T-bonesteak..

  Heb wel eens gezaagd met 1 op benzine, met zo’n touwtje om hem te starten weettewel…best een machtig heerlijk gevoel van vrijheid: gassen met dat ding.

  En dan daarna een bloederige lap vlees met veel bier…

 2. 6

  @3: Niet echt. Die dude werd al het gebouw uitgezet. Het is niet echt om overal kapitalistische complotten in te zien, maar probeer ze eens wat minder dom te laten klinken.

 3. 7

  Bizar…

  Trouwens: “Tests were being carried out to see whether the tablets killed him first.” Oh ja: dat vroeg ik me ook al af. [/sarcasme]

 4. 12

  Uitsluitend paardenbiefstuk larie, bij een kleine ambachtelijke slagerij zonder tierelantijntjes, peterselie in de vitrines e.d…gewoon kaal wit betegeld en de slager met zoon achter het hakblok.

  Vers van het mes, goede kwaliteit en niet duur.

 5. 13

  Veronderstellend dat e.e.a. als volgt heeft plaatsgevonden: OD slaappillen, positioneren zaag, met timer e.d., i.c. zelfmoord? Kan niet. Het zwaartepunt van het zaagblad van een el. kettingzaag ligt namelijk lager dan het (motor)gedeelte. Dus om het hoofd volledig van romp te scheiden zal druk moeten worden uitgeoefend. Bovendien levert een elektrische kettingzaag slechts genoeg vermogen om middelgrote takken van bomen te verwijderen. In dit geval dus, ergo: de zaag loopt halverwege het hoofd vast op de nekwervels. Echter…er was sprake van decapitatie!, kan dus niet anders dan dat hij het slachtoffer is geworden, na eerst een slaappilletje in drankje, van een brute in scène gezette afrekening van betreffende makelaar, in opdracht en met de codenaam Texas Chainsaw Massacre.

  Gebeurt wel vaker hoor: film Heat gevolgd door The North Hollywood shoot out (1997)