1. 4

  tjsa.. leers schijnt daar inzake integriteit zelf regelmatig de grote broek te hebben aangetrokken.. dat krijgt ie nu op zijn brood

 2. 9

  @8: Dat lijkt me niet echt geloofwaardig, gezien Leers’ nogal dissidente mening binnen het CDA over het drugsbeleid (waar Maastricht toch wel een forse rol in speelt). Ik denk dat Balkenende minder moeite heeft met het vertrek van Leers dan veel PvdA’ers.

 3. 10

  Ik ben trouwens benieuwd of dit invloed gaat hebben op de ambities van Ritzen (die voor een ongebruikelijke derde termijn wil gaan als voorzitter CvB van de UM).

 4. 11

  @9. Ik sluit geen enkele optie uit. Politieke koehandel wordt niet in de media naar buiten gebracht, maar gebeurt wel. Wat trouwens juist van jou is, is dat Leers niet de meest onsymphatieke burgervader voor progressieve mensen is. Dat kan eventueel hebben meegespeeld bij de stoelendans om het burgemeesterschap van Rotterdam.

 5. 14

  @12: Visie vind ik het verkeerde woord, een gezond realisme (in plaats van blindstaren op de ideologie van de partij) is denk ik beter verwoord.