1. 6

  Eindelijk:
  Georganiseerd daten met vrouwen uit Oekraïne.

  Zie ik daar zelfs oesters, een koele witte chardonnay en een doosje tepelhoedjes?

 2. 8

  “Herbert vraagt zich af of deze partnerruil wel zo geslaagd is. De partner van zijn vriend Mike zit reeds twee uur op het toilet.”

 3. 13

  Had hij zich toch al met frisse tegenzin mee laten sleuren naar dat restaurant aan de rand van de melkweg. Bleken ze daar ook nog eens geen sigaretten te hebben.

 4. 14

  “There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence. “

 5. 18

  ik ben Hema junior en ik wil graag je deeltjes versnellen in je zwarte gat.
  Ben je maagd of eeh ben je toevallig tweeling,
  heb je een vuurtje , wil je een pilsje ?
  Let maar niet op Big bang naast me, die denkt nog steeds dat vrouwen van Venus komen.
  hij is nog Maagd , ik zelf ben een Ram.