1. 2

  Peter, nu wordt het een beetje absurd. Welke comments (die er niet stonden) zag jij voor de jouwe staan ? Zeg het, snel, en als het over het Higgs Boson ging, schrijf dan snel een comment die precies de antithese is van die, waar je op reageerde, anders krijgen we een singulariteit !

 2. 5

  Er zijn dus ook theorieen zonder God en zonder Higgs boson, mensen. Die hebben deze falende hadron collider ook helemaal niet nodig. Een Sterk Puntje, in mijn ogen.

  ;)

 3. 9

  Nee hoor, Peter, zoals zo vaak heb je het niet bij het juiste eind.
  De juiste quote moet zijn: ‘Ben ik nu degene die zo slim, of ben jij zo dom?’

 4. 12

  Peter, tussen achterlijk en slim lijkt me een dergelijk groot verschil te zitten, dat er geen sprake meer kan zijn van ‘in de geest van’.
  Maar maak je er niet druk om, nuance is iets waar jij geen kaas van hebt gegeten.

 5. 14

  Niks fout, alles heeft met alles te maken.

  @mescaline..er zijn stemmen die fluisteren dat God een Higgs boson is.

  Hemel en aarde of hemel en aarde losscheuren. Als je niets hebt en breek het in twee krijg je dipolen..plus en min. De truuk is te zorgen dat deze plus en min elkaar niet tegenkomen..beginnen we weer van voor af aan, das niks. Dus de massa (is de kassa;) maak je met Higgs-boson.

  simpel.

 6. 15

  Peter, heeft niks met serieus zijn te maken. Slechts met zorgvuldigheid, maar zoals ook al met nuance het geval is, heb je al laten blijken dat dat niet een van je aandachtspunten is.

 7. 16

  Dom! Dom! Meneer de JW noemt mij dus dom, maar als ik een aria tussen mijn tanden tik, weet hij het goede antwoord niet! Dat ontbrak er nog maar aan!

 8. 18

  @peter: jij tikt geen aria’s, maar complete operettes. Overeenkomst: ze duren veel te lang, en d’r wordt in beide veel te veel gegild.

 9. 20

  Dom noem ik je niet Peter. Slechts ongenuanceerd en onzorgvuldig. Je legt mij zaken in de mond die ik niet type. Dit bedoel ik dus bijvoorbeeld met onzorgvuldigheid: niet goed lezen valt daar ook onder.

 10. 23

  @22

  precies. ik was al bang dat ik de enige was die dat deed. ik mag graag op zoek gaan naar de bijdragen van peter. ’t is een beetje netals zoeken naar de ingezonden brieven /probleemrubriek in de viva, flair, yes en opzij (het onvolprezen stekeligheden).

  Er gaat een wereld voor je open.

 11. 25

  @19

  Koot en Bie van ik meen de LP ” Op hun pik getrapt”, maar daar ben ik niet geheel zeker van

  Ik hoor het wel of ik in aanmerking kom voor dat biertje.