“Lijdzaam”

Quote du JourDe VVD in z’n uppie lukt het niet meer. Ik ga niet lijdzaam zitten wachten op een wonder dat niet komt“.

Hans Wiegel heeft er geen zin meer an en pleit ervoor om de VVD op te laten gaan in een nieuwe ‘liberale’ beweging. Uiteraard vindt de VVD zoals elk zichzelf respecterend instituut -België?- niet dat ze moet worden opgeheven, en als ik Marc Rutte was dan zou ik dit een mooi moment vinden om het Orakel eens te royeren. Weg met die overloper.

De grootste verliezer is de VVD en dat gaat mij aan het hart.” Nou, ga dan maar naar Verdonk met die nieuwe hartklep van je. Kun je lachen, cameraploegje erbij en dan dagelijks kijken hoe Wiegel, Wilders en Verdonk elkaar de tent uitknokken in naam van de liberale idealen.

  1. 3

    Mooie regie. Op de dag dat Rutte zich kan profileren als oppositieleider in het debat over het ontslagrecht, stelen Wiegel en Verdonk de media-aandacht. Ze zat weer bij alle actualiteiten programma’s te glimmen in de schijnwerpers. Bij het debat ‘was ze niet nodig’. Of ze wel een mening had over dit onderwerp werd haar niet gevraagd. Maurice de Hond moest kennelijk nog uitzoeken wat ze geacht werd hiervan te vinden.

  2. 4

    Lijkt me een buitenkans voor Rutte om voor eens en voor altijd van Wiegel en Verdonk af te zijn. Wiegel royeren, de steun van – de terecht serieuzer genomen – Bolkestein scoren en je bent de Poetin van rechts-liberaal Nederland.

  3. 5

    Progressieve VLD’ers, ga dansen met the D66 posse. En rechtsige VLD’ers, fix uzelf een nieuwe date met Rita (en Geert). Politiek gezien is het in het belang van het land dat er niet te veel partijen zijn.