‘Levende wolharige mammoet gespot in Siberië’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (7)

#1 Bismarck

Het beeld is wat te onduidelijk. Een euvel dat je trouwens ook verdacht vaak tegenkomt als big foot, Nessie, Yeti, of een zeemeermin weer eens gefilmd zijn. Ik vind dat altijd zo jammer, want hadden ze nou net de lens wel scherpgesteld, dan hadden ze toch de primeur van hun leven gehad!

  • Volgende discussie
#2 Spuyt12

Grote vis heeft die beer gevangen zeg!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 JvdLaan

Hier de reactie van de originele filmer:

Citaat uit onderschrift: I’m the guy that filmed the river footage in the Sayan Mountains that now hosts a fake woolly mammoth. It was taken in the summer of 2011, the river is the Kitoy river and I don’t recall seeing a mammoth; there were bears, dear and sable to name a few mammals but no woolly mammoths. I had no idea my footage was used to make this fake sighting and question if a law was broken here.

Wel om te lachen!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3.1 Bismarck - Reactie op #3

Vooropgesteld dat het de originele filmer ook is, is de locatie dan ook nogal onhandig verplaatst. Chukotka en Sayan liggen verder uiteen dan Moskou en Amsterdam. Dat alles terwijl de meest waarschijnlijke locatie voor de laatste loslopende mammoets op het vasteland de Taymyr was (waar ook de muskusos pas is uitgestorven in het begin van de jaartelling).

  • Volgende reactie op #3
#3.2 JvdLaan - Reactie op #3.1

Met originele filmer bedoel ik de achtergrond. Het stroompje dus. Die harige slurfdrager is er later in gemonteerd.

#3.3 Bismarck - Reactie op #3.2

Of (aluhoedje op) de zogenaamde originele filmer heeft de mammoet eruit gesoept! Maar alle gekheid op een stokje, ik begreep je wel.

#3.4 parallax - Reactie op #3

Wacht even: dus iemand heeft zijn footage gebruikt om een beer met een vis in z’n smoel erin te posten met als bedoeling op een Mammoet te lijken.

Right..

1) het is een beer (hoe scheel kun je zijn)
2) waarschijnlijk is het zijn footage niet (maar lijkt het er gewoon op)

  • Vorige reactie op #3