1. 2

  Geloof het of niet, had diezelfde foto van Oswald al klaar staan om die ergens in een comment tussen te friemelen. De gelijkenis met Loughner is fysiek en in ander opzicht treffend.

  I’m just a patsy (van Palin en de media)

 2. 4

  Gadveredamme, staat er nu iemand achter Palin te roken!?!?!

  Hadden jullie hierboven natuurlijk niet gezien he, want jullie zaten alleen maar naar haar tieten te kijken.

 3. 6

  Kan op een vers geschoten beer zonder Stars & Stripes best gezellig worden…

  Maar inderdaad, ‘k weet uit betrouwbare bron dat enkele redactieleden daar dolgraag hun pony wel eens zouden willen laten grazen.

 4. 7

  “grassy knoll”..Ik zat op de avondschool..kwam de concierge binnen “Kennedy is vermoord”..school’s out toen. Ik was bedroefd:(

 5. 8

  Heu, YP, he tis maar men het weet: de enige, waarlijk ENIGE reden dat Palindrome is wie ze is…
  It’s not the politics, stupid, it’s the looks. the MILFlooks.
  Men moet al een errug principiele Amerikaan zijn om niet op dat stuk Alska te willen boemsen.

  Uiteindelijk is het in het Sarale hoofd nog altijd the Beauty Contest. Of dacht iemand dat ze een brein had wat beter functioneert dan dat van, laat ons zeggen, Gabrielle Gifford vandaag?

  Met politiek heeft het sinds Bush echt niets meer van doen.

 6. 9

  Voorlopig zijn de republikeinen onder haar bezielende aanvoering bezig met een ongekend offensief met dito resultaat in de peilingen (en heeft ze concurrentie?)

  Palin als madame la presidente…eat you’re hart out baby. De looks of love.

 7. 13

  to hit the serious note, YP… De Republikeinen?
  Ik weet niet of die zo content zijn met het TheeFeest.
  Het zal meer kwestie worden wie van die twee fracties de andere zal gedogen eens het om macht gaat, om het maar eens op z’n Oud Amsterdams te zeggen.

 8. 15

  overigens larie je hebt wel een punt dat in de VS alles boven tafel komt (uiteindelijk, en of dat nu via wiki leaks is of via tapes uit het witte huis of openstellen archieven CIA)…uit Rusland of China is het gissen wat zich werkelijk achter de schermen plaatsvindt

 9. 23

  Het is inderdaad wel de vraag waar het uiteindelijk om gaat bij Palin: Zou je het erop kunnen? En dat brengt hoop bij al die kansloze theezakjes Amerikanen.

  Wel ironisch dat als er in nederland een tea party zou zijn, Job Cohen door de GS meute vast als leider zou worden aangewezen.