1. 1

  Ach. Aan de andere kant raken homoseksuele jongens weer minder vaak zwanger dan heteroseksuele meisjes en veroorzaken homoseksuele meisjes minder ongewenste zwangerschappen dan heteroseksuele jongens.

  Allemaal lood om oud ijzer…

 2. 2

  Is het niet zo dat lesbische meisjes gewoon minder snel de pil slikken “omdat ze het toch niet met jongens doen”, en homosexuele jongens makkelijker toegang hebben tot meisjes omdat ze “toch ongevaarlijk” zijn?

  Combineer dit met een teveel aan drank en je hebt mayhem :-)

 3. 4

  @3: Is toch de droom van elke jongeman? Met twee lesbiennes in bed terecht komen? Dan heb je nog de “bekeringsdrang” en het idee dat je van een lesbienne geen complicaties krijgt, zoals dat ze verliefd op je worden en je gaan stalken na een keer sex. Ergo lesbiennes zijn veel interessantere “f*cktagergets” dan heteromeisjes en als je er maar drank in giet verdwijnt de weerstand ook wel.

  Hebben we meteen een belangrijke mediator: De kans dat een lesbienne zat is, als ze met je in bed eindigt is veel groter dan bij een heteromeisje. Zatte mensen doen minder moeilijk over condooms (en vergeten die ook makkelijker), dus weer grotere kans op zwangerschap (en STD’s).

  Dit hele verhaal is vast omgekeerd ook toepasbaar op homojongens, maar dat mag dan weer een meisje bevestigen.

 4. 5

  @4: Misschien denken hetromeisjes van homojongens wel dat ze toch niks doen?

  Toegegeven, Bismarck, ik zou best weleens met 2 super geile en bloedmooie lesbiennes willen. Ondanks dat ik niet meer zo jong ben…

 5. 7

  “…en homosexuele jongens makkelijker toegang hebben tot meisjes omdat ze “toch ongevaarlijk” zijn?”

  De Britse bioloog John Maynard Smith zag hierin zelfs een mogelijke evolutionaire verklaring voor homoseksualiteit. Omdat homo’s door andere mannen niet worden gezien als concurrent en door vrouwen sneller worden vertrouwd, hebben ze een verbeterde kans bij een partner van het andere geslacht in bed te belanden en zich dus toch, ondanks hun seksuele geaardheid, voort te planten. (Dit heet onder wetenschappers de “sneaky fucker theory”.)

 6. 11

  He, da’s nogal wiedes: bij een hetero-stel heb je maar een partner die zwanger kan zijn. Bij een lesbisch stel heb je een dubbele kans op zwangerschap. QED.