1. 1

  Laat ik nu gisteravond net het verhaal van Oliver Sacks over fantomen gelezen hebben (p68-70 in De vrouw zonder lichaam). Maar is het niet Jokai die deze dames op liet draven om een Nieuwe Tijd aan te kondigen..ach Crachàt..ben al ziende blind, ik wacht op Mescaline’s mes.

 2. 6

  Je ziet ze in België natuurlijk vaker, maar dit zijn toch duidelijk de witte nonnekens hey. Geweldig omgekeerd, nu verkleed in een vrouwenlichaam, de strelende handen priemen alleen, het hoofd behuifd, en ze willen zoo graag anders, eruit.

 3. 13

  Ja Jezus joh,..stik de koleremoord. *Niet persoonlijk* Moet ik me nú,..hier,…weer in gaan spannen om te doorgronden wat de bedoeling is van die witte pestpleurispinguins…lazer op..

  En alvast duizendmaal sorry,..misschien morgen nog een keer kijken en dan een rationeler verdict….

 4. 16

  Ik heb dat toch een keer of wat gevoeld, hey daar is Snaporaz tegenover wrikvaste zekerduideraars met een huif op de kop. Ook mijn huif af, @Snaporaz, proost eentje vanavond !