1. 2

  Toen het item gisteravond bij het oog voorbij kwam, had ik de neiging om mn vingers in mn oren te stoppen en “rabarberabarbera…” te roepen om er niks van mee te krijgen.

  Tot overmaat van ramp realiseer ik me dan dat ze op een (bijna) verkiesbare plaats van een partij stond, waar mensen in Nederland op gestemd hebben. Dit ook als reactie op HansR @1.

 2. 3

  Tja, dit is wel heel slecht inderdaad. Ik heb tot nu toe niet heel veel over mevr. van Oudenalle meegekregen – iets met fraude en wachtgeld toch? – alleen dat ze een beetje de risee van de politiek, en dat blijkt nu volledig terecht.

 3. 4

  Ik vind mevrouw Oudenallen een verrukkelijk luchtig slotakkoord van de fortuynistische nachtmerrie die over ons land is gerold. Kunnen we toch nog met een glimlach op ons gezicht deze zwarte pagina uit de vaderlandse geschiedenis omslaan.

 4. 6

  ik heb me echt helemaal blauw gelachen toen ik het gisteren zag, maar tegelijkertijd vind ik het toch ook te zot voor woorden dat zo iemand daar zit. Ik heb geloof ik alleen nog maar idioterie uit haar mond horen komen. Goed voor de lachspieren, maar of ze nou zo bevorderlijk is voor het niveau van de politiek in ons land. Een en ander kan natuurlijk komen door wat er wel en niet uitgezonden wordt op tv, aangeboden via internet, etc. maar het overheersende gevoel is toch wel het clowns-idee. Grappig, triest, en behoorlijk angstaanjagend.

 5. 7

  Gonny was vanaf minuut 1 iedere cent van haar wachtgeld meer dan waard:
  Mooi om te zien dat wat met een nar begon (Fortuin), met narren verder ging (Heinsbroek, Bomhoff, Nawijn, van As) nu ook met een nar eindigt.

  Amen @ Carlos, dus.

 6. 8

  Heerlijk, de badinerende opmerkingen van Pauw. Heb met behoorlijk gemengde gevoelens gekeken. Wat een muts…

  Amen @ Stijn! Een IQ en competentietest is iets wat ingevoerd moet worden…