1. 5

  Uw diversiteit is verbazingwekkend. Ik heb het gevoel dat het FullTime kunstenaarschap zijn vruchten begint af te werpen.

  De prent doet me beetje denken aan het gevoel dat ik had toen ik deze zag:
  [img]http://www.mindxp.com/imgs/gallery/berlin/maohamburgerbahnhof001.jpg[/img]

 2. 9

  @5, dat desolate ja, het overgeleverd zijn van een kunstwerk aan alles en iedereens eigen invulling ervan.
  De verTempeling, Hoogmis, ontaarding, van iets wat vanuit bepaald perspectief enkel waarde heeft door nutteloosheid. In een schilderij kan je niet zitten.
  Het creëert een afstand, selecteert en is in charge, het Kunstwerk. Dat nog geen politieke beweging als onaantastbaar werk der kunst bestaat, met welwillendheid als prerogatief.
  @6Dank broeder! Zeer binnenkort nog es familiebijeenkomst?
  @7 :-), neen, deze keer niet hoop ik… In the State Of Grace, de luciditeit (wanneer motoriek op papier het overneemt van elke vorm van handelen naar het denken) stuurt onwillekeurig autobiografisch…
  De enige rol op de prent die ik mezelf als acteur toedicht is dat manneke wat toeschouwert.
  De beweegreden van deze tekening was enerzijds dat vreemde concept van scheppen>tonen, en de afstand die dat vreemd genoeg meteen schept, en anderzijds een anecdote.
  Gooi ‘m er maar in, denk ik.
  Had onlangs een vriend op bezoek, die ik ken van mijn geboorte. IK ben de aangever, de witte clown in het samengesprek, bezwangerd met Palmbier en een occasionele peperwodka. HIJ is de nukkige primadonna, die het zelfbeklagende laat primeren op het algemene.
  Dronken punten komen bij palen, en tijdens een pispauze van mij verdwijnt ie, deur dichtslaand.
  Coward. Chicken. Vluchten.
  Aldus; op de post-it staat ie, enkel in zichzelf gekeerd en geïnteresseerd, èn als arrogant kieken te showen in de tentoonstellingsruimtedeur. (x5 scrabblewaarde Mark!)
  Wat me bracht op het intense leven wat ook maar een tentoonstelling is, punt bij paal.
  @8 Da’s een mooie. Nee, zou ik middels dit gedeelte waarheid zeggen, maar van andere perspectieven uiteraard wel.
  Er bestaat veel gratuits binnen dat met de grote K…

 3. 15

  @Sik: verrek, volgens mij meen je het ook nog :-)
  Graag gedaan zou ik zeggen, maar dan echt. Ben Sargasso eeuwig dankbaar voor het platform… en niet enkel dat!
  @Mescaline: got ja, hou zou de mens er uitzien nu, als ie nog leefde.
  Zonder snor wordt moeilijk, heb dat al eens gedaan en meteen herken je’m niet meer. Maar liggend in een hoofdkussen, met een Marokkaanse nurse erbij -uitdagend idee!

 4. 19

  proost met een campo lavilla 2003 navarra

  @larie
  vrouwen voelen dit in hun, ook al is het 1/1000 sekonde geweest

  wat een verrassing, sint crachat jarig …

  daar moet maar es een ritueeltje voor komen, kaarsje misschien ? ik zit net in de sintnicolaas, dus verwacht niks nieuws uit hier.

 5. 20

  Jij bent OK mescaline… ben ook bezig wat snoepgoed in te pakken en de wortel en stro stiekempjes te laten verdwijnen, kon het niet laten de kop van een soort chocoladebeest zomaar op te eten, hoe moet ik dit uitleggen, drank hè, wat ik hier niet allemaal meemaak
  :)

 6. 21

  oef, die kop ?

  same switch here, moest wel wat uitleggen over deur niet op slot – inbrekers bang voor zwarte piet – dus niet gevaarlijk.

 7. 22

  Woeff -Crachat net terug en nog enigszins natintelend van een genetisch gedifferentieerd feestje in het Magische Bruxxel -“ces’t du kook que j’ecoute ou c’est plus que tu snor d’un valling” -maar morgenochtend, ik schat rond iets na den achten, zal 1 kaarsje branden.
  Hm. beetje vol van La Vie e Belle. :-))