1. 2

  Wees gerust, als Belg heb ik geen leedvermaak met wat in het land waar zowat al mijn vrienden wonen gebeurt…
  Ik log/teken vanuit Sargasso-perspectief.

 2. 12

  Rita Verdonk die haar hand uitsteekt naar een imam hetgeen boven des imams hoofd een wolkje doet verschijnen waarin een zaadvragende ministra wordt gefantaseerd.

 3. 14

  Crachat, misschien moet je toch echt die baan bij de vleeswarenfabriek opzeggen, en iets met potlood doen. Erg sterk opnieuw, complimenten. Vraag me altijd af of goeie tekenaars in het echte leven ook weinig woorden gebruiken? Of is het meer zoals met clowns?

 4. 15

  Ik vermoed dat, wanneer iemand van z’n potlood leeft, hij over het algemeen zal zwijgen, want het is verrekte hard zwoegen. Striptekenaar is het ongezondste beroep, las ik ooit ergens. De hel van deadline

 5. 17

  Waar Crachat, en een ivoren toren is ook geen luxe voor een artiest. Sociale verantwordelijkheid is bovendien onontbeerlijk voor sociaal-realistische kunst. Kunst zou bij wet slechts als uitlaatklep mogen dienen voor dagarbeiders in de productie. Een diensten- en technologiemaatschappij brengt sowieso al geen echte sociaal-realistische kunst meer voort, slechts kantoorbekleding.