1. 1

  Zeer juist. Die landschapjes kunnen natuurlijk niet op een grote stapel blijven liggen. En om ze aan de muur te plakken is een zorgvuldig opgebrachte lijmlaag een vereiste. Dat mag best wel eens onder de aandacht gebracht worden.

 2. 2

  Mooi gesproken kalief. Maar eigenlijk éérst haar inspiratie/ drive lezen:
  ”De werkelijkheid bestaat uit verschillende lagen. Onder de oppervlakte leeft van alles. Het onzichtbare prikkelt mij. Ik geef een kleur graag de ruimte, om te kunnen schittren en stralen.”…Wow, nietwaar?

  Dán dit: “Sargassoposter keert terug van 10- daagse wandeltocht heen-en-weer naar Unterhachen via rustgevend Ulm, selecteert vervolgens “Landschap in serene rust”” even goed op u laten inwerken…

  Voor hetzelfde geld als een chocoprins zoo bruin terug van een ouderwetse bier- en tietenvakantie op Knossos en wat kloddert dat mens daar idioot met die troffel muurspecie…

 3. 3

  Men-sen. Het is bijna honderd jaar geleden dat Duchamp een pispot van de sloop jatte en tentoonstelde als kunst. Kunnen we als samenleving alsjeblieft de volgende stap maken?

  Bij dada heeft de kunstzinnige medemens altijd de neiging om iedereen die ‘kan mijn zusje ook’ roept uit te maken voor Filistijn. Is het nou juist die reactie die de nietkunst alsnog tot kunst verheft?

  Bij deze dan. Graag gedaan.

 4. 7

  Ach ,ze heeft haar 4 exposities voor dit jaar binnen, dat geeft voldoende speling om aan de randvoorwaarden van een kunstenaarsuitkering te voldoen.
  Media geilheid begint dus een essentie te worden terwijl minder gewaardeerd werk niet geëxposeerd wordt vanwege de “markt werking”.

  Diplomaatje Aki is nummer twee.
  Niet iedereen die afgestudeerd is ook kunstenaar , niet iedereen die de tandartsopleiding heeft genoten zal een goede tandarts worden.
  De attitude aannemen dat de uitleg van het werk een noodzaak is om “Ik kladder maar wat aan” uit te leggen is aanstootgevend ipv hoopgevend.
  Maar ja kunst hé, als het maar past bij het bankstel.
  Vage lineare Landschappen, Missie volbracht.

 5. 8

  Speelde eens op de middelbare in een toneelstuk “bittere rijst” Hema. Alles gesproken in Latijn behalve één zin, Euripides.

  Mijn rol was de sleutel, kom op toneel kreeg bakje rijst en zei dan luid “gedver das bitter” vele malen voor de spiegel thuis bij pas en mams.. Soort van weergave van almaar negatieve kijk der dingen. Speel jij ook mee, nog steeds nee tog?

  Mee eens met, afstuderen maakt geen “kunstenaar” je hebt het of niet. Op de “kunst”akedemie persen ze je in een harnas. They are going to take me away..ho ho hi hi.

 6. 12

  ja is een leuk liedje larie.absoluut.

  Edoch Ik heb een realistische kijk op de werld die door mensen met een positieve inslag wordt beschouwt als zijnde negatief.
  wat ontbreekt is het stuk esentieële stuk non verbale communicatie waarin ik in excelleer.
  Dat verzacht mijn woorden en legt de toon op de juiste hardheid.
  Gek genoeg ziet men mij als een zachtaardige jongen die mensen juist tracht op te beuren en te motiveren.

  Heb ooit leeuwentemmer gespeeld op een schoolstukkie ,meer niet.
  en dan nog kreeg ik het voor elkaar om de slechts uit 1 zin bestaande tekst foutief uit te spreken door in een jungleoutfit te roepen dat ik een engel was ( was afgeleid door het meiske naast me )
  We hebben de aki hier om de hoek en zie ze iederen dag ,leuke jonge frisse mensen.
  Kunst is een grote hobby van me
  Als ex zakenman frusteert het me het geforceerd beleid van gallerietjes, exposities en de afhankeljkheid van de kunstenaar die minimaal 3 recensies moet hebben uit een krant.
  Enige goede sociale contacten met de pers en likken naar bepaalde sleutelfiguren in de scéne die er niet uit te schoppen zijn is een noodzaak.
  Ik zie retegoede kunstenaars ingehaald worden door makkelijk babbelende circuitdraaiers die de Mart Smeetsen van de kunstcommissies om hun vingers draaien.. Brrrr.

  Sorry dat je geen bankstel hebt kerel.koop een des bouvrie., heb je kunst én een bankstel goedgekeurd door de verening van Kunstenaars en Gamma.