Kunst op zondag | Jos Dirix

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 Steve

Ik dacht eerst dat het een uitgemergelde Bull was die de stockmarket niet meer omhoog kreeg.

  • Volgende discussie
#2 piet

beetje merkwaardige link, als je via de voorwaarden uiteindelijk de site weet te vinden valt meneer dirix een beetje te plaatsen.
@steve, dankzij de crisis kan je je dirix’ sculptuurtje weer op je gazonnetje zetten, met de overdreven prijzen voor schroot verdween menig kunstwerkje door de inspanningen van de plaatselijke junk in de smeltoven van de oudijzerhandelaar.
Toch nog even de conjunctuur in kunsthistorisch perspectief geplaatst, applaus voor mezelf als toch niemand het doet.
Voor het overige wil ik nog wel kwijt dat ik boeiender topics op KOZ heb aangetroffen, de kwestie van smaak is sowieso niet relevant, maar je mag toch van een ‘kwaliteitsblog’ verwachten dat er een verhaal achter zit?
zoiets als dit bijvoorbeeld?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 larie

“applaus voor mezelf” Schrijf je dat met droge ogen/stiffie?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 piet

@larie apelarie:
ja
omdat kunst pas met een grote K geschreven kan worden als er een paar A4-tjes (is nog een uitdrukking uit de papier-tijd) met dure woorden aan besteed zijn was dat mijn bijdrage, en zoals gezegd moet de waardering desnoods van mezelf komen, heb ik overigens van meneer Cactus geleerd.
Mooi plaatje van de Narcissus, is trouwens nvt in mijn geval, zo trots ben ik niet op mezelf.
Dus een harde plasser krijg ik niet van mezelf, noch ben ik aan de booze. Dit in een poging om ‘stiffie’ te duiden, omdat ik nog van VanDale 0.0 ben moest ik het helemaal opzoeken, kwam ik hier terecht maar kon het evengoed niet helemaal plaatsen. Taal is een levend ding, misschien dat er onderhand weer andere betekenissen van zijn?

  • Vorige discussie