1. 1

  Nou, die kan tenminste ’s ochtends wakker worden en in de spiegel kijken en zeggen dat ze op Billy Idol lijkt.

 2. 3

  Goeie tip, Steeph!
  Ik heb ooit een documentaire over Alison Lapper gezien (weet helaas niet meer van wie die docu was) en dat was zeer boeiend.
  Haar handicap maakt natuurlijk veel dingen lastig maar dat is niet waar we op moeten focussen (zoals ze zelf ook zegt). Ze is realistisch genoeg om te beseffen welke rol haar handicap heeft gespeeld. Ze staat daar inmiddels ver boven. Een goed voorbeeld van iemand met flink doorzettingsvermogen en een mens met prachtige ideeën die mooie kunst maakt.

 3. 4

  Ja, ik vind dat met die bloemetjes aan de zijkant echt onwijs mooi. Ik zou er bijna een nieuwe telefoon van kopen met zo’n camera, ik heb gezien dat je jezelf dan zelfs een afrokapsel kan geven, of een duikbril met vissen eromheen dan lijkt het net alsof je in het water zit!!! Héél goed bedacht.

 4. 5

  Het zel weer eens geen weekend wezen. Nou las ik toch echt afrok-apsel,j @Kippfest. Uit de diepste waterlagen, gezellig wel.

 5. 10

  Google Sucks ! Tis een of het ander.. Haal die reclamezuil weg en beledig je provider niet verder of , nou ja, zie maar hoeveel Bloggies 2007 jullie nog scoren.

 6. 11

  Allison Lapper is een dwerg, een vrouw met ‘misfortunes’, gehandicapt geboren die van haar gebreken zowel haar fortuin als aanklacht maakt. Ik heb al eens eerder op de BBC een kort portret van haar gezien omdat ze in competitie was met andsren over die prestigieuze plek op Times Square. Je kunt je afvragen of diegenen die de kunstenaar geen medewerking boden geen voorzienige blik hadden, bedoel, New Labour, dat noemt zich een partij ? Iets met politiek zei u ?

 7. 12

  @nove: Wat betreft uw vergelijking met een teenschilder kan ik u, deze maal eindelijk eens goed volgen maar de link naar Labour niet zo. New zei U?..in welk tijdsframe plaatst U dat.

 8. 13

  Ik kom hier in Londen geregeld langs dat beeld op Trafalgar square en kan u verzekeren dat dat een absolute miskleun is.

  Door een volstrekt verkeerde materiaalkeuze en een gebrek aan detail in het werk lijkt het beeld vooral op een gebruikt stuk zeep.

  [img]http://www.fourthplinth.co.uk/images/marc_quinn_03_detail_4.jpg[/img]