KRAS | Toddler in chief

Foto: Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten
Serie:

Vroeger speelden we wel eens oorlogje. Wie werd neergeschoten had verloren. Van Donald Trump wordt gezegd dat hij mentaal een kleuter is gebleven. Hij denkt nog steeds dat je een loser bent als je wordt neergeschoten. En losers, daar wil hij niks mee te maken hebben. Of hoogstens als hij ze kan gebruiken om er zelf beter van te worden. Hij ging behoorlijk content met zichzelf op de foto bij zijn bezoek aan de crime scene van de zoveelste massamoord in zijn land, Twitter bij de hand om de FBI de schuld te geven.

Er is sprake van verontwaardiging over zijn gedrag, dezelfde verontwaardigde machteloosheid als na iedere schietpartij, ongeacht de president. Met de grijnzende toddler in chief die zijn duim opstak om aan te geven hoe lekker hij het vond gaan, daar in Parkland, Florida, kregen de Verenigde Staten in elk geval een president die geen valse hoop wekte dat er iets zou veranderen. De losers zullen snel weer uit het collectieve geheugen worden verdrongen.

Reacties (4)

#1 Ronzhu

“The buck stops here”, dat waren nog eens leiders.

Anno 2018 volgens Trump natuurlijk “lijders”, want een beetje alpha male CEO maakt geen fouten waarvoor verantwoordelijkheid genomen hoeft te worden. Dat spreekt voor zich.

  • Volgende discussie
#2 Janos

Met de grijnzende toddler in chief die zijn duim opstak om aan te geven hoe lekker hij het vond gaan, daar in Parkland, Florida, kregen de Verenigde Staten in elk geval een president die geen valse hoop wekte dat er iets zou veranderen. De losers zullen snel weer uit het collectieve geheugen worden verdrongen.

Au. Even pijnlijk als accuraat.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 hooper

ieder land krijgt de leider die het verdient.
wij hebben teflon Mark…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Amateur Commenter

@3: Daar zit eigenlijk wel wat in. In Nederland zijn we dol op regeltjes voor de ander, maar als het ons eigen treft doen we net alsof we van niets weten.

  • Vorige discussie