KRAS | Rassenvermenging

Foto: Opgelet, onderstaande tekst kan sporen van ironie bevatten
Serie:

Er zijn mensen die zich niet laten bevrijden omdat ze zich richten op hun godsdienst, de islam, las ik dat een of andere wijsneus gezegd had. Dat zou natuurlijk best kunnen. Je hebt ook mensen die obsessief bezig zijn met de superioriteit van hun ras en daar dan weer niet van losgemaakt willen worden. Of met hun suikerzakjesverzameling, nou ja, ieder zijn meug.

De wijsneus vond dat jammer. De wijsneus zag liever een lekker homogene mensenmoes. Rassenvermenging was het woord dat hij daarvoor gebruikte en waarover zo links en rechts wat mensen zich opwonden. Hij zag hierbij vooral een nobele taak weggelegd voor de Nederlandse vrouwtjes. Het is altijd makkelijker om anderen de opdracht van bevrijder mee te geven dan jezelf.

Reacties (3)

#1 Lutine

Hiddema had gelijk. De regering dient via loting huwelijkspartners aan te wijzen. Niks te mitsen of te maren, iedereen die 21 wordt, wordt via loting aan een willekeurige partner gekoppeld. Zodat er een mooie culturele verdunning ontstaat.

Die Baudet is misschien een beetje extreemrechts, maar Hiddema is hartstikke links! Of hij is zo extreemrechts dat hij weer ter linkerzijde tevoorschijn is gekomen.

  • Volgende discussie
#2 Mario

Met je fucking ‘rassenvermenging’.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2017/08/white-nationalists-dna-ancestry/537108/

To-ta-le paniek, na Craig Cobb. Oh, én ook nog eens superhilarisch.

Kijk zelf maar:

https://www.youtube.com/watch?v=pLoel5EKT34
[yt]https://www.youtube.com/watch?v=pLoel5EKT34[/yt]

Ik daag iedereen op (extreem)rechtse zijde v/h politieke spectrum/ ideologie uit om ook zo’n test te nemen. Laat je superioriteit maar eens zien.

Kom ik later evt. wel met meerdere nazi’s van wie later bleek dat ze een j/ Joodse achtergrond bleken te hebben. Incl. foto van iemand aan de Klaagmuur, vol met nazitattoos, maar met keppeltje en sjaaltje. Die (heerlijk) vermaledijde oma toch ook.

@1

edit CJ – die sneer was nergens voor nodig

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 KJH

‘Ras’ bestaat niet. Wat een zinloos topic. En Hiddema c.s. zouden beter moeten weten.

  • Vorige discussie