KRAS | Meute

Een dag of wat geleden kreeg ik kritiek te verduren omdat ik gezegd had dat Nederlandse mannen minder daadkrachtig zijn dan die in Keulen. Dat neem ik terug. De stoere bonken van Heesch kunnen zich wel degelijk meten met de Keulse meute. Als u nu al boos bent om de vergelijking, kunt u de rest van dit stukje skippen en direct doorgaan naar de reacties.

Maar goed, wat ik dus zeggen wilde is dat, alle camerabewaking en pers ten spijt, in beide gevallen niet of nauwelijks daders gepakt worden. Een paar honderd man is genoeg om de wet lokaal uit te schakelen en je te misdragen naar believen. Het vluchtelingenvraagstuk vervangt voetbal als concentratiepunt voor hooligans.

 1. 1

  Als we iets hebben geleerd van ‘Keulen’ is dat alle mannen eigenlijk viezerikken zijn. Ja, ontken het maar niet! Ook jij -blanke man- bent er zo’ n eentje. Jij zit alleen maar te zeiken over ‘Keulen’ om te verbergen dat je ook graag billen tikt en tieten knijpt.

  Ik heb het zelf gelezen bij de policor-opiniemakers!

 2. 2

  Tja, met de Feyenoord supporters in Rome bij een beroemde fontein is het ook niet gelukt. Camerabeelden?

  http://www.blikopnieuws.nl/2015/231972/feyenoordfans-niet-vervolgd-voor-vernielen-barcaccia-fontein-rome

  ‘Het bewijs is in belangrijke mate gebaseerd op camerabeelden. Op het moment dat je geen beeldmateriaal hebt, bijvoorbeeld van het vernielen van een fontein, dan kan zo’n zaak ook niet worden vervolgd. Dat is precies wat er hier aan de orde is.’

 3. 3

  @1: En wij hebben ook nog Zwarte Piet. Dat maakt de hollandsche blanke mensch sowiso tot een treurwilg. Ik stel voor dat wij, de hollandsche blanke, de afsluitdijk afspringen dan kunnen de grenzen pas echt open en wordt het echt vrede.

 4. 5

  @3

  Ik stel voor dat wij, de hollandsche blanke, de afsluitdijk afspringen

  Zal je net zien dat het eb is….

  Nee, ik zal als blanke man tegen mijn karma aanlopen.
  Ik zal 100 worden en tot die tijd bespot en vernederd worden door hen die door hebben dat ik feitelijk een racist en een seksist ben.
  De schijn hoog houden helpt niet meer. Mogelijk biedt alleen mij verstoppen en nooit meer tevoorschijn komen nog soelaas.

 5. 6

  Het vluchtelingenvraagstuk vervangt voetbal als concentratiepunt voor hooligans.

  De vandalen verruimen dus hun blik. Die beperkten ze voorheen nog tot hun lokale club. Je kunt hier van een ontwikkeling spreken…

 6. 7

  @4: Onzin Machiavelli is simpeler en hoef je niet een heel boekwerk door te wurmen.
  Verdeel en heers. That’s all you need en de wereld ligt aan je voeten.

 7. 8

  Ook al keur ik dit niet goed zie ik toch een subtiel moreel en juridisch verschil tussen knokken met de ME en weerloze vrouwen aanranden, beroven en verkrachten. In principe was het een vreedzaam protest, niet geheel onlogisch na de gebeurtenissen in Keulen. In Heesch willen ze ook graag veilig feest kunnen vieren, zonder een armlengte afstand van elkaar te moeten houden.

  Overigens is het meestal juist links AFA tuig wat de vreedzame demonstraties met geweld komt verzieken en dan is links opeens heel stil met commentaar, dus het is ook nog eens met 2 maten meten.

 8. 9

  @8: Ah, is het daarom dat die journaliste en lekker harde knal voor de bakkes kreeg. Of die andere vrouw in Apeldoorn die wat zei tegen Pegida die eventjes onder handen genomen werd of ook in Apeldoorn waar tegen elke vrouw door Pegida werd geschreeuwd “daar moet een piemel in”.

  Ja dat is heel anders. Dat is namelijk wit.

 9. 10

  @8: Mag ik in herinnering roepen dat ook voor Keulen al op meerdere plaatsen extreemrechts het geweld niet schuwde om inspraakavonden en raadsvergaderingen en daarmee het democratische proces te verstoren (pas daar je moreel en juridisch verschil maar eens op toe)? Verder weet ik niet wat er vreedzaam was aan de hooliganbende in Heesch die met stenen en vuurwerk stond te smijten.

 10. 11

  vreedzame demonstraties

  Goh, tot op heden blijkt anders dat extreemrechts keer op keer de agressoren zijn. Bij verder vreedzame demonstraties. Alsook, bijvoorbeeld, bij de laatste intocht van Sinterklaas. De beelden laten dat overduidelijk telkenmale zien.

  Maar blijf jij maar lekker rondwentelen in je vele leugens.

 11. 12

  @8: Wat er in Heesch gebeurt is gewoon gevaarlijk.
  Al helemaal als je het als tegenwicht van Keulen plaatst. Dan ga je er vanuit dat het merendeel vluchtelingen waren die de aanrandingen pleegden. En eigenlijk weet niemand precies (behalve de slachtoffers zelf) hoe de vork in de steel zat.
  Het is dus een gevaarlijke hetze vorming.
  Ik ben het overigens absoluut niet eens zoals het vluchtelingen beleid gevoerd is Ik heb er wel ideeën over hoe het beter had gekund met minder polarisatie. Want polarisatie is er, ik heb NL nog nooit zo snel in twee kampen verdeeld zien worden.

 12. 13

  Tja, als men het lokale uitschot al niet aan kan pakken, hoe verwacht men dan het geïmporteerde uitschot aan te gaan pakken?

 13. 17

  @14

  Het vluchtelingenvraagstuk vervangt voetbal als concentratiepunt voor hooligans.

  Voor mij is het al tijden overduidelijk dat veel van deze oproerkraaiers, alsook (of zelfs vooral) de zuigende online PVV-trolletjes, veelal uit voetjebalhooligans bestaat. Van deze laatste (PVV-trolletjes) zijn er de afgelopen jaren meerdere geïnterviewd.

  Dezelfde types die nu schande roepen over Keulen en met het vingertje wijzen, onderwijl de rest van de informatie compleet negerende. Sukkeltjes die zelf niet helemaal doorhebben dat ze uiteindelijk niets meer zijn dan useful idiots.

  Ik wacht nog even af wat voor profielen er komen van de arrestanten en de oproerkraaiers te Heesch. Het is me inmiddels al duidelijk dat de fascisten van Zwart Front er waren, alsook van NVU.

  Zwart Front, vraagt u? Ja, deze: http://kafka.nl/organisatie/zwart-front-zf/

 14. 18

  @16.

  Jammer, dat andere, wellicht onschuldige, migranten het nu moeten ontgelden. Het recht is in eigen hand genomen, zeker na de domme politie die toen destijds niets kon doen, en nu kennelijk ook nog maar weinig doet. Behalve dan in Düsseldorf een gekleurde achterstandswijk aanpakken, wat al langer in de planning was.

  Ik neem aan dat alle criminele activiteiten van jongeren van migranten origine nu allemaal zijn gestaakt, en allemaal poeslief zijn geworden. Jammer genoeg niet …