1. 5

  Of de Nederlandse versie van Rue89?

  Toch wel een groot verschil met nrcnext. Ik denk dat er nog veel werk aan de winkel is voor we een Nederlandse Huffington Post of Rue 89 krijgen.

 2. 10

  @Thijs en @Freshtim. Er zit inderdaad geen reactiemogelijkheid bij de columns. Die plaatsen we door als een soort service, maar we verwachten niet dat ze zouden participeren in de discussies. En als een auteur niet meepraat, is er geen sprake van een goed blogartikel – vinden we.

  Rob Wijnberg gaat wel stukjes voor de blog schrijven en meediscussiëren.

  @Bp dat is een mooie ambitie!

  @Grobbo de zoekfunctie staat onderaan en de archieffunctie moet er inderdaad nog komen. Lang leve WordPress inderdaad. Ik zal het eens voorstellen bij de ontwikkelaars.

 3. 12

  Hmm.. Dat kamertweets vind ik maar discutabel eerlijk gezegd. Kamerleden meets freubel du jour. Hebben ze niks beters te doen?

 4. 14

  Blauwe maandag GC-bloggert Pfauth is web 2.0-goeroe geworden (zei ik daar geworden? Dat wassie al natuurlijk :-). Alleen jammer dat ze niet wat langer over het desing nagedacht hebben. Het is nu wel erg karig allemaal.

  Maar verder: hoei! concurrentie! Steeph, wanneer gaan wij ze kapot maken?

 5. 15

  @su Kamerleden doen al niks anders dan freubel du jour, nu in het volle licht. Misschien dat de combinatie van die openheid en de aanspreekbaarheid via twitter het beter maakt: ‘Sunlight Is the Best Disinfectant’.