Knuffel gezocht

Goedemiddag, Sargasso Knuffel Watch hier met een opsporingsbericht. Nee we gaan er geen gewoonte van maken, maar dit geval is te schrijnend om te laten liggen. De politie in Drenthe is namelijk op zoek naar een verloren knuffel van een 10-jarig kind dat een ernstige hechtingsstoornis heeft. Pinki, de knuffel, heeft een grauw getint uiterlijk, verfomfaaid postuur en is ongeveer 30 centimeter hoog. Het laatst werd Pinki gezien op zaterdagochtend 7 april tussen de Oostersingel en de Markt in Assen (kaart). Meer is er niet bekend, C’est Ça. De eigenaar van Pinki is ontroostbaar en een vervangend exemplaar daar trapt ie niet in. Uit onze statistieken weten we dat Sargasso zelfs lezers in Drenthe heeft, dus nu allemaal ZOEF ZOEF zoeken naar Pinki en snel terugbrengen!

 1. 2

  Inkwith heeft het hart op de goede plaats in deze moderne tijd begrijp ik.

  Maar alles wel beschouwd, de redenen best begrijpend, vind ik het toch een tikje overdreven om de hele 112 infrastructuur op een knuffel af te sturen. Als we elk jeugdtrauma dan wel stoornis op deze wijze moeten gaan bestrijden gaat het niet goed met de mens, Nederland en de wereld. Ahem. En nog wat zo…

 2. 3

  Ik zag hem net nog lopen met 2 kokosnoten onder z’n flippers

  Vrij domme actie natuurlijk van de regiopolitie Drenthe: zij zullen h.w.s. te maken krijgen met inkrimpingen/ bezuinigingen onder het motto Ga boeven vangen…tenzij Dion Grauss een aparte knuffelpolitie op wil richten om ondertussen misstanden en allerlei stoornissen in kaart te kunnen brengen.

 3. 8

  Ik begrijp dat heel goed. Misschien wel beter dan jij. En daarom denk ik dat het zoeken naar een knuffel een buurtaangelegenheid moet zijn en geen politie cq 112 actie, die internationaal ook nog eens het internet op gaat.

  De maatschappij, dat zijn wij. Maar ik ken jou niet en ik woon megamijlen bij jou vandaan. Het is zinloos, effectloos en redeloos.

  Als jij bovenstaande als azijnzeikerij wenst te kwalificeren dan is dat je goed recht maar het geeft je nog geen gelijk. Net zo min als de Hollandse Hufterij gelijk heeft door hufterige argumenten te poneren

 4. 10

  Wat een horror. De politie stuurt even een berichtje uit om aub uit te kijken naar een verloren knuffel. Dat moeten we uiteraard niet willen met zijn allen.

  Zeikerd.