1. 2

    Hoezo onbekend en hoezo nieuw? Net alsof Wilders zulke vragen of gesprekken al niet eerder heeft gehad of gehoord.

    Wat ik zie is een journalist die op het randje balanceert om zijn journalist zijn te misbruiken voor zijn eigen argumenten.

    Zo ik het zie is Wilders de winnaar van dit vraaggesprek en helemaal als je daar ook nog bij in overweging neemt dat we hier te maken hebben met een ‘native speaker’ tegenover iemand wiens moedertaal niet het Engels is. Knap gedaan Geert!!

    Voorbeeld: In Australië krijgt volgens de journalist één op de vier vrouwen tijdens haar leven te maken met geweld. In Australië wonen maar 2% moslims. Je kunt dan niet hard maken dat het alleen maar moslims zijn die dit doen en dus moet je die ook niet anders behandelen dan de autochtone daders. Lekkere vergelijking!!! Want hoe wordt die vergelijking als uit onderzoek zou blijken dat 40% van die 2% moslimjeugd regelmatig geweld zou gebruiken tegenover 4% van de autochtone jeugd. Dit is overigens een voorbeeld van mij maar als het voorbeeld op waarheid zou berusten dan denk ik dat je het probleem moet opzoeken en in de kern moet aanpakken en ook bij naam mag noemen zoals ook in Nederland gebeurt of althans zou moeten gebeuren bij de criminaliteit onder bijvoorbeeld Marokkaanse jongeren.

    http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2012/2/SCP-Aantal-Marokkanen-in-criminaliteit-schrikbarend-ELSEVIER329558W/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren