Oliver Stone: “Obama is een wolf in schaapskleren”

Oliver Stone: “Obama is een wolf in schaapskleren”. De filmregisseur wijst er fijntjes op dat Obama het onrechtmatige beleid van Bush gewoon heeft gecontinueerd en zelfs nog meer heeft ingebed.

Reacties (6)

#1 weerbarst

eens

#2 Krekel

Ik heb Adam Sandler nog nooit zo serieus gezien.

#3 gronk

Eens.

#4 HPax

1 De revolutionaire ontwikkelingen – eigenlijk: woelingen – in Egypte, Yemen, Libië, enz. zullen leiden tot nieuwe politieke verhoudingen met nieuwe of bekeerde bazen. Dat willen de mensen daar, dat krijgen ze. Maar na een jaar zullen die nieuwe regimes even hard worden gehaat als de vorige. De heersende sociale structuur in die landen maakt deze uitkomst onvermijdelijk. Vergelijk Iran. De Shah moest er aan, en wat kwam ervoor terug?

Dit – en meer* – schreef ik op Sargasso reactie dd 25.03.11.

2 Wat hier de Arabische lente* wordt genoemd, kan ceteris paribus op niets beters uitlopen dan wat er aan vooraf ging. Zelfs wat primitieve filmbeelden hier over de opstanden in Libië, Egypte vertoond, konden dat duidelijk maken: een gruwelijk anti-feminisme, een stupide anti-semitisme annex anti-Israelisme, de verkrachting van Khadaffi, de daden van geweld tegen Christenen.

Initieel kunnen bij enkelingen democratisch gevoelens bij het ontstaan van de Arabische lente een rol hebben gespeeld, maar niet doorslaggevend. Vox populi in de Oriënt weet niet wat democratie is, zij heeft daarvoor uitsluitend de Islam als ervaring. Zij zal die op god uitbrengen, Allah
Dit – en meer* – schreef ik op Sargasso reactie dd 16.12.11.

* Indien gewenst of toegestaan republiceer ik mijn volledige reacties op Sargasso.

#5 zmmoccc

Erg lastig te kijken video; die boeken achter die schone jongedame… wat is dat voor chaotische ordening?!

#6 HPax

Door een speling van het lot, of nog onwaarschijnlijker door mijn onhandigheid, is deze mijn reactie nr. 4 aan de relatief verkeerde ‘posting’ gehecht. Waar zij echt thuis hoort, is in Laetmaars: ‘Revolutie in Egypte’.

Ik bied mijn verontschuldiging aan. Ik zou graag mijn originele reactie naar het juiste adres gestuurd willen zien worden, maar weet niet of ik daarmee vervelend wordt, en hoe.
Bij ‘fiat’ doe ik de overheveling zelf. Uiteraard. Merci.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*