Leven in Raqqa

VERSLAG - Een Syrische vrouw heeft met een verborgen camera opnamen gemaakt van het leven in Raqqa, de hoofdstad van IS. Zo is o.a. te zien hoe Franse vrouwen met het thuisfront Skypen en ze duidelijk laten merken al aardig te zijn gehersenspoeld.

Vorige week plaatste ook de Washington Post een rapportage:

Deze beelden geven een beetje een indruk van hoe het is om leven onder het regime van de IS.

 1. 1

  Vrouwen mag je inderdaad niet onderschatten en het ware beter als het ISIS-schuim nou eens het verhaal uit de Bijbel kende dat uit ‘Richters’ afkomstig was. Deze Richters uit het Oude Testament waren, door God verkoren, charismatische leiders in het vroege Israël. Zij moesten altijd veel antisemitische volkeren verjagen waaronder soortgelijke goddeloze monsters en sadistische geloofsmisbruikers zoals ISIS.
  Zo was er een beroemde profetes, Debora, die een dappere man, Barak, bij zich liet verschijnen en door Jahwe uitverkozen was om de strijd aan te gaan met de hardvochtige koning Jabin van de Kanaänieten. Zijn legeraanvoerder heette Sisera en hij was zo wreed dat hij jonge vrouwen en meisjes liet roven, verkrachten en vermoorden en zelfs mannen of jongens onder de 14 jaar! Zij roofden geheel Israël leeg en verwoestten het, gelijk aan de latere Midjamieten, Amalekieten, Moabieten, Ammonieten, Filistijnen, Edomieten en Syriërs al overtroffen de Duitsers hen daar onder Adolf Hitler in 1941, in Rusland, honderden malen erger in.
  Barak was echter nogal bang voor Sisera daar deze over 900 ijzeren wagens beschikte en de joden hadden vrijwel niets, op een leger van 10.000 man na. Hij wilde anders dat de wijze Debora met hem meeging al antwoordde deze daarop : “Omdat u meer op een vrouw vertrouwd dan op God zult u alleen het leger van Sisera verslaan maar door toedoen van een vrouw zal Sisera om het leven komen!”
  Met hulp van Jahwe versloegen de Israëliërs het leger van Sisera waarna deze op de vlucht sloeg en hulp ging zoeken bij de Kenieten, waar zijn baas Jabin mee bevriend was. Hij zocht de tent van Jaël, de vrouw van Cheber de Keniet, op en drong deze binnen in de hoop daar veilig te wezen. Helaas voor Sisera haatte Jaël hem om zijn wreedheid maar verleidde hem zodanig dat ze Sisera met oude gestremde melk in slaap kreeg. Hierna pakte Jaël (wilde klipgeit) een ijzeren tentpin en een hamer en zij sloeg meteen de pin dwars door de schedel van Sisera heen waarna hij onmiddellijk dood was! Hij was dus de tent van een vrouw binnen gegaan om aan zijn vijanden te ontkomen maar ging uiteindelijk het hol van de leeuw(in) binnen om daar nooit meer levend uit te komen!
  Overigens is er ook een Russische partizane geweest die in 1943 de dubbelhartige nazileider Wilhelm Kube (1887-1943) met een bom ombracht maar ik zie haar echter totaal NIET als een heldin (haar naam wil ik zelfs niet eens noemen) daar zij na de oorlog naar Jozef Stalin wilde gaan voor een vorstelijke beloning! Zij werd echter door de NKVD voor hoer uitgemaakt omdat ze met Kube in bed zou hebben gelegen en ze wilden haar later zelfs ombrengen! Het stomme mens kreeg alleen, nadat ze ontsnapte, een medaille en kon verder fluiten naar haar beloning omdat deze kenau niet begreep dat als een kraanvogel een wolf van een bot in diens keel verlost deze vaak geen dankbaarheid kent daar je verderfelijke personen nooit moet helpen uit eigenbelang! Je gaat namelijk niét een moordenaar om zeep helpen en naar een andere moordenaar toe om ervoor beloond te worden omdat dit namelijk afkeurbaar is!

 2. 3

  @2: Wilhelm Kube was juist zo dubbelhartig daar hij namelijk de Duitse joden, die in WO II naar Minsk werden gedeporteerd om daar vermoord te worden, van de dood wilde redden en bepaalde arisch uitziende Wit-Russen eveneens. Anderzijds spaarde hij de Wit-Russische joden en de overige bevolking niet maar veel top-nazi’s, waaronder Heinrich Himmler, waren later dolblij dat ze van de ontrouwe Kube waren verlost!
  Overigens maakten in het Oude Testament twee ontrouwe officieren van koning Isboseth, de zoon van koning Saul, die de opponent was van koning David (deze had een haat-liefde verhouding met Saul, zijn schoonvader, gehad) dezelfde fout als de Russische partizane. Nadat een neef van Saul, Abner, eveneens een ontrouwe officier en een laffe overloper, was vermoord door Joab, de neef van David en diens generaal, brachten deze officieren, Rechab en Baëna, Isboseth om het leven in zijn slaap (zoals Jaël bij Sisera deed) en deden diens hoofd aan David cadeau in de hoop hier ook rijkelijk voor te worden beloond! David (deze had alleen zeer tegenstrijdige ideeën over sommige vijanden) werd echter woedend op hen en hij liet de beide moordenaars op hun beurt ombrengen en daarna hun verminkte lijken ophangen bij een vijver in Hebron!
  Moord wordt inderdaad terecht vrijwel nooit beloond en al helemaal niet als men verwacht dat koningen en dictators daar geen opdracht voor hebben gegeven. Deze lui weten bovendien donders goed dat de hebzuchtige moordenaars vaak alleen maar uit hebzucht en eigenbelang handelen en dus niet om hen te plezieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren