1. 1

  Tekenend.

  TED, het platform voor grote ideeën en visies. Waar de wereld zich laaft aan originele gedachtes en zich spiegelt aan zovele mogelijke toekomsten, hedens en verledens. Waar introspectie zich omzet in communicatie en vice versa.

  TED voor vrouwen, het platform voor grote en kleine borsten.

 2. 5

  @larie; Jeetje. Effe raden hoor. Ik zie drie koolstofringen en een vijfring, twee uitsteekseltjes en twee zuurstofatomen. Een zetmeel ? Borsten – lactose ? *Googelt* Nee, te groot. Ah. C19H28O2. Testosteron. Goed hoor. Daar worden wijven geil van, wist je dat ?

 3. 6

  Neurohumorale factoren, behoud soort enzo..niks mis mee. Diegenen die sublimeren tot behoud van vermeende hiërarchische positie (borstkloppen) die zijn link.

  nog een, margaritas ante porcos

 4. 8

  O wacht, je past je postje gewoon tussentijds aan om mij te verwarren. Nou moet je weten dat ik ook gewoon Lantijns gehad heb op mijn hogere school maar ik ben aan een literfles Palm begonnen. Dus ben ik altijd voor Margaritas. En ik heb me laten vertellen dat Cleopatra ook een groot voorstander was.

 5. 9

  Nice 1 KJ, op 3 staat testosteron, waar wij *kuch* als mannen mee moeten leven. “tits and beer/zappa”…ik doe mee.

  Je kunt hormonaal gestuurde driften ook omzetten (sublimeren). Zo-iets als opgewonden zijn en heftig te gaan sporten..allemaal fraai. Je kunt de drift ook omzetten in geldingsdrift..ik doelde in deze op mijn stalker.

  peace!

 6. 19

  Volgens mij maakt het niet veel uit of ‘ie nou groot is of klein – als je die ‘kokkteillar’ eenmaal naar binnen hebt gewerkt, krijg je ‘m toch niet meer in werkende staat.

 7. 20

  Alles in the eye of the beholder…spiegel je aan de modellen in de magazines en je komt de deur niet meer uit. Bedoel, zo doe ik b.v. in de huiskamer nog wel eens de moonwalk van Michael Jackson (mag verder geen naam hebben was meer een aardshuffle, belandde van de week nog in de kerstboom)…

  Maar dan zal je mij echt niet horen zeggen had ik ook maar zo’n neus…

 8. 23

  Zodra ik neigingen in en op mijn heupen krijg @ larie uit zich dat door me uit te gaan sloven en ontzettend debiel te gaan dansen. Zwaaien malen en zwiepen met alles wat in me macht ligt, pompen, in die geest. Het wordt dan echter al gauw veel te vol op de dansvloer ik wil het Rijk alleen…

  In het begin denk je dan dat ze allemaal een hekel aan me hadden maar toen zette de DJ gewoon gauw een andere plaat op…

 9. 24

  “Je gaat hoop ik vanavond toch niet de dansvloer op he idioot” terwijl dasje goed schoentjes gepoetst de Koning van de Disco er toch helemaal klaar voor was…

  Alsof het leven zelf al niet een grote dramatische tragiek was…

 10. 28

  Euh.. ik was laatst op zo’n disco voor verstandige, niet rokende en nou ja.. mensen van mijn leeftijd zal ik maar zeggen. Dat heb je met wonen in de grote stad – de keuze is enorm. Maar dat doe ik maar niet meer denk ik. Mij iets te verstandig.

 11. 30

  @larie; Wageningen zeg je ? Wacht even.

  *rolt minutenlang stuiptrekkend over de grond van het lachen*

  Ok. Ja zoiets was het. Maar dan niet in *proest* Wageningen. Neem me niet kwalijk hoor, maar ik heb de laatste tijd professioneel iets met Ede opgedaan, zodoende. Leuk stadje hoor. Veel groen ook. Sorry, maar ik moet nu weer even gaan lachen.

 12. 33

  De obsessie met hoe we er allen zouden MOETEN uitzien is symptomatisch voor ons totaal verkeerd levensbeeld.

  Heel blij dit filmpje hier te mogen aantreffen :-)

 13. 35

  Ja ik weet niet hoor… het is iets als zeggen “kleine mannen kunnen ook leuk zijn!”: klopt, maar ze zijn leuker cq worden aantrekkelijker gevonden lang.