1. 1

  De truttigheid, van een werkelijk telegrafesque niveau, om een dergelijk onderwerp te plaatsen.

  Soms Carlos, snap ik het allemaal niet..

  Maar ja, licht vermaak moet kennelijk ook kunnen..

 2. 2

  Ik plaats linktips door Klaplong… mijn overweging om deze door te plaatsen is het feit dat hier op Sargasso wekenlang over die Laura is gediscuzeurt en dat deze discussies een ongewone verdeling tussen de reaguurders opleverde: nieuwe kampen niet volgens gebaande links-rechts loopgraven.

  …je negatieve obsessie met mijn persoon is ziekelijk.

 3. 5

  Promoteus, nee maar het had gekund, bepaalde reaguurders zijn tot alles in staat…

  Ik hoef mijzelf niet op de borst te kloppen maar als je ziet wat ik en de rest van Sargasso in de afgelopen 24h al weer aan de lezers hebben aangeboden is het godvergeten onbeschoft zo’n reactie van Klaplong.

 4. 6

  Zeilscheuring lijk ook mij een standaardakkefietje bij langeafstandszeilen – vergelijkbaar met lekke fietsband – toch van een andere orde dan verlies van mast of schipperes. Reservezeil en/of plaksetje ligt reeds klaar. Avonturen worden geschreven. Yes! Eindelijk is het zeil gescheurd, snel naar huis twitteren zodat men daar de adem in kan houden. Spanning opvoeren: de reparatieen kunnen eerst een aanvang nemen als de wind is geluwd. Geen paniek. Overigens weet ik geen bal van zeilen (znw/ww) af dus mogeljk heb ik het faliekant mis.

 5. 8

  @1/4: Je mag mij de schuld geven, ik linktipte. Mij leek de term kindzeezeilster een leuke verwijzing naar kindsoldaat (lijkt me mijn mening ook meteen duidelijk). Daarnaast kan het geen kwaad even te bedenken dat je kind solo de wereld laten omzeilen niet hetzelfde is alleen naar school laten fietsen. Tenslotte had ik nog een wat vreemde discussie in het achterhoofd op een collegablog, waar sommigen er voor pleitten dat ouders voor 100% over hun kinderen konden beschikken.

  @4: In mijn linktip had ik ook opzettelijk “weer” gezet, maar de redactie is het blijkbaar niet met me eens ;-)

 6. 9

  Oei, nu zie ik in #6 dat zeezeilen wel vergelijkbaar is met naar school fietsen. Kijk, verdeelde meningen, zie je wel dat het linktipwaardig was!

 7. 11

  Haha het lijkt me echt heerlijk om jou als buurman of huisgenoot te hebben, Carlos.

  Ik vind niets zo heerlijk als een partijtje dronken kippenpoot-over-de-schutting gooien onder luid gescheld om op een andere dag weer de barbeque (waar uiteraard alleen vega schijven en groente op liggen te verbranden) bij jou uit te tuinsproeien. Het burenruzie seizoen breekt immers onvermijdelijk weer aan!

  Excusez Carlos, ik wilde je wel sarren maar het was niet de bedoeling om je echt boos te maken.

 8. 12

  Nou ja, je hebt ook wel humor, Klaplong. Denk je nu werkelijk dat op mijn BBQ van die droge vegaburgers liggen? Wilde duinkoe en duurzame Oosterschelde kreeft, als je koele witte wijn meebrengt mag je een hapje meeeten ;-)