1. 1

  Zekers zeer herkenbaar! :-) Het in de kroeg vertellen dat je kinderen hebt, werkt bij een grote groep vrouwen (dertigers) erg goed. Je voldoet voor veel vrouwen aan een ideaalplaatje: niet vastgeroest (kinderen en toch in de kroeg), je bent vruchtbaar en je bent in eerste instantie niet bedreigend, omdat je gebonden bent. Met een kind op de fiets of aan de hand op straat werkt overigens ook :-)

 2. 2

  En nu maar hopen dat je relatie het niet lang volhoudt. Of dat ze overlijdt natuurlijk. Jonge weduwnaars met kinderen schijnen ook erg attractief te zijn…

  Of ga ik nu te ver?

 3. 4

  Ja het is hier ook een gekkenhuis als ik door de stad fiets met m’n kinderen voor- en achterop dan trekken vrouwen spontaan hun shirtjes omhoog. Ik rijd als het ware in een permanente Beatles-concert-achtige wave. En mijn dochter maar vragen: “Waarom.. waarom.. waarom..?”

 4. 7

  “The findings showed the women were able to choose the men who had expressed an interest in children during the photo test”.

  Met andere woorden: Vrouwen kunnen aan een foto van ons zien of we van kinderen houden, en dan vinden ze ons automatisch geschikter voor een langdurige relatie.

  M.a.w. suggestieve berichtgeving op Sargasso. Straks nemen een boel masculiene testosteronjongeren een kind omdat het zo goed staat en vrouwen aantrekt, terwijl ze gedoemd zijn tot het hebben van korte relaties. Ik zou maar oppassen voor schadeclaims.