1. 1

  En zwartmaken van kerncentrales doe je ook zo. Wat wil je nou met die stemmingmakerij. Dat heet lobby-en. Dat doen de anti-kerncentreslui ook. Wat is bijzonder?

  Er is veel minder verhitte tegenstand dan in de jaren 80. Mensen laten zich niet meer zo snel indoctrineren zoals die tijd. Of rechts kan dat ongemerkt nog beter.

 2. 3

  Ik heb nu 20 minuten gekeken en ik zap weg; het is een Vara-programma volgens de ‘tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsend’-receptuur in de stijl van het oude ‘Achter het Nieuws’.

 3. 4

  @3 Dude er staat in de programmering toch dat het een Kees Driehuis programma is? Hopenlijk heb je er wat van geleerd, zal ik maar zeggen ;)
  Ik heb lady gaga es aangezien en dat was nog leuk ook.

 4. 5

  Haha het licht gaat uit in Nederland als de tweede centrale er niet komt

  Kernenergie is duurzaam en CO2-neutraal, hilarisch

  De kans is eens in de miljoen jaar dat het misgaat, proest

  En dan het IPCC beschuldigen van alarmisme en manipulatie met kansberekening

 5. 6

  @1: Ik heb het idee dat mensen zich tegenwoordig juist veel makkelijker laten indoctrineren dan in de jaren ’80.

 6. 7

  @1+6 Allebei is waar: De technieken om de publieke opinie te beinvloeden zijn verbeterd en het lijkt er sterk op dat de burger minder geestelijke weerstand kan bieden, vooral door een gebrek aan opleiding.

  Daarbij komt dat de pers een bedenkelijke rol speelt, want die is verworden tot een grote spinmachine. Een politicus hoeft maar wat te beweren en het wordt als feit gepubliceerd.