1. 8

  En spijt, vergeten, wel ooit gezien: het enige sensuele model uit de 17e eeuw, een godin (beeld?) in een processie, zoek dat maar eens.

 2. 9

  De lijst is wel erg biased naar de romantiek en bleekscheterige jonge Engelse meisjes met een hang naar Jane Eyre-achtige denkbeelden.

  Dat kan beter.

  Doe eerst maar een grotere longlist met een betere – wat uniformere – spreiding.

 3. 21

  @19 andersom graag. Hengelaarster naar aandacht, positief of negatief maakt je niet uit. En jouw historie = dikke lul doei.

  Dus nog een keer: slaap wel.

 4. 22

  Zinkend schip met “eeuwig biologeert de spanning van de sublieme aesthetiek”.
  Banaliteit is slechts drie reacties vér.

 5. 24

  De lekkerste babe uit de geschiedenis van de schilderkunst.

  En ik zal waarschijnlijk wel weer de enigste zijn (anders had ik wel “enige” getikt): maar ik zit echt met stomme verbazing te kijken zo van wat is DIT dan. Dacht godverredomme dat dit een of andere grap was of zo, een soort Poets. Maar nee hoor, bloedserieus. “Sublieme aesthetiek” tikt er een ‘nachts met het pleerolletje nog naast het toetsenbord. HAAaaa ja lekker. En de man de voorvechter van diezélfde Schone Kunst Lange Wapper Crachat doet ook vrolijk mee, achteraf peukies rokend, het moet niet gekker worden…

  De edele Kunst verloederd tot niet meer dan een ordinaire Fap top-10!, Bah.

  BAH.

  Kijk, dat Almere in rap tempo verloederd dat wisten we al…

 6. 30

  Sublieme aesthetiek EN de pleerol, daar ga ik áltýd voor en YP ook dacht ik. Maar nu is het van prtterdeprut en Almere vuilnisbak aan toe. Nou, je doet maar. Kom Neutje, we nemen er nog een.

 7. 31

  Klimt amuseerde zich door eerst bijzonder uitgebreid de volledige anatomie van zijn wijdgespreide modellen minitieus te schilderen. later gingen er dan steeds die zedige en o zo brave kleurvlakjes overheen.

  Alle blote geschilderde borsten wisselden in pre-fotografietijden overigens standaard met de spreekwoordelijke pleerol.
  Waarom en hoe anders?
  Die flippo uit Spanje had bijvoorbeeld een geklede Maya aan schuifrolletjes hangen – zodat de ontklede madame op eenvoudig verzoek kom geëtaleerd worden. NSFW bestond toen nog niet, men ging voor Victoria (en tijdens de katholieke terreur van de middeleeuwen) echt wel vrij om met vlees- en vleeskleur.

 8. 33

  Kunsthistorici zijn al ver voor de bodyscanner bezig met het scannen van schilderijen en het analyseren van de onderlagen.

  Rooie oortjes bij die van Klimt dus ? En een ongelofelijk gegroeide werklust…

 9. 39

  Hello!, I had a difficult time looking for this topic, I am using it for my project,and I’m so fortunate because this post is amazing! please don’t hesitate to post fresh informative idea. expecting for your future posts. Thank you, Good Luck!