1. 2

  Ja ik wist het eigenlijk ook wel. Als we zo op de uni wat chicks lopen te kijken, zegt er altijd ook eentje, kijk daar loopt er eentje met twee stevige karakters!

 2. 9

  Rijkdom staat toch bovenaan, een rijkdom aan Karakter, Kennis, Levensstijl, Prestaties, Talent… Maar ja, als breezah sletjes EQ zie je dat allemaal niet… dus wat blijft er over…

  *vult u maar in*

 3. 11

  Net het rapport van Netpanel ontvangen (kan je op hun site aanvragen).
  Niet zo heel veel meer bijzonders te melden, anders dan dat UPC meer aanzien geniet dan Balkenende. Volgens mij heb je dan een probleem.

  De gepolste groep was overigens slechts 460 mensen groot. Beetje krap.

 4. 13

  Partnerkeuze is voor het grootste deel volkomen irrationeel, dus zo’n lijstje slaat nergens op. Evolutionair gezien is de beste partnerkeuze diegene die veel gezonde nakomelingen oplevert.

 5. 14

  @Caprio: als de meeste mensen domme partners hebben is de meest voor de hand liggende verklaring dat de meeste mensen dom zijn.
  En als je bedoeld: de meeste mensen hebben dommere partners, dan geldt dat ook maar voor ten hoogste 50% van de bevolking…

  Bovendien vermoed ik dat de vraagstelling luidde “Wat zoek je in een partner behalve dikke tieten, een lekkere kont enz. enz”

 6. 16

  @caprio: de dikke tieten vallen net als de lange dikke piemels onder uiterlijk. Waarom de meeste mensen kiezen voor domme partners? Omdat ze daardoor zelf slimmer lijken natuurlijk…
  Wat ik vaak hoor, is dat vrijgezellen zichzelf liever alleengaand noemen (klinkt positiever) in plaats van alleenstaand. Vraag aan de vrijgezellen onder ons: is dat ook zo?