1. 2

  Tjee, Brussen draait door. Maar het past wel bij GS. Sinds Pieter Broertjens weg is gegaan bij de Volkskrant, viel er voor de zwaar verzuurde Pritt weinig lol meer te behalen aan het zwartmaken van de Volkskrant en misten ze blijkbaar een kop van jut. Brussen is de nieuwe Pritt en de NRC is de nieuwe Volkskrant lijkt het. Maar verbazingwekkend genoeg wordt dit inderdaad niet klakkeloos overgenomen door de reaguurdertjes.

 2. 3

  Tja, ik stond ook even te kijken, gisteravond. Had ik niet verwacht. Zo lang ook, die reacties, en zo guitig, en zo zonder zpel- en taaalvoudten.

 3. 5

  volgens mij zijn de reaguurders niet in transitie, ze zijn misschien dom, maar er is een grens aan hypocrisie. Het begon ook wel eng te worden in hoeverre geenstijl iedereen voorschrijft was kosher is en wat verbrand moet worden. Wordt het geen tijd om Geenstijl consequent ‘de rechtse kerk’ te noemen?

 4. 7

  Ik dacht al waarom kan ik het stuk op Retecool maar niet lezen:

  “Deze server is op last van Bert Brussen tijdelijk
  uitgeschakeld.”

  Hoe noemt Geenstijl dit ook alweer?
  Huilie Huilie?

 5. 8

  lol :)

  Retecool:”Op last van Bert Brussen is deze side offline gehaald!

  en we hebben wat last van een falende database-server

 6. 9

  haha… nu staat er op Retecool:

  Gefeliciteerd, uw Geenstijl-account is bij deze opgezegd.

  U krijgt hiervan een bevestigingsmail. Bedankt dat u het nog zo lang hebt volgehouden.

 7. 12

  Iemand een mirror van RC? Ben nu wel benieuwd wat ze geschreven hebben.

  @11 Ach ja. Als hij bij pliesie moet komen vanwege een tweet en vervolgens lopen weken lang allerlei media en tig-duizend reaguurders met hem weg, dan snap ik wel dat het Bertje een beetje naar z’n hoofd stijgt.

 8. 13

  Bert Brussen — jankerige self-kicker 100.001 en één van de beste van al die redenen waarom een terroristische aanslag met een atoombom in de randstad vaak zo’n alleszins te aanvaarden risico lijkt.

 9. 14

  De link is dood (deaud;)..verbaasd me dat er niet veel personen zijn die de gefaseerde agenda van Geenstijl opmerken. (zeg ik als “member” nr 94 van geenstijl, ik heb zelfs enige merchandise..waar istie van Sargasso?)..soort van groeiproces. De (ijslandse et al) tieten zijn, net zoals op dit blog into the abys…gone.

  Ik zie het zo..als je naar de sterren wilt kijken moet je plat liggen..daarbij is een complementaire stroom informatie (stomp en scherp) voor nodig..180 graden..plat en naar boven kijken.

  If U get my drift..

  ps: Pritt definieerde mij onlangs als “sargasso-boy”..niks mis mee..maar is dat de stompe of scherpe hoek;) (gijntje)

 10. 15

  Herstel: Het was joris.

  En ik heb een bierviltje met de handtekening van Johnie (van doorn..cliche man etc) selfkicker na een fantastisch optreden in Rotterdam bij een vriendenclub..paarse kop, ingehouden adem..een tsunamie van klanken..bijna een orgasme..onder mijn schedel, maar dat terzijde uiteraard. @Rene.

 11. 16

  Er zijn maar weinig PC redacteurtjes die het verder geschopt hebben dan die nonvaleur die z’n rekening in De Pels nooit betaald heeft.