1. 1

  Ben niet verbaasd. Aangezien dit soort onderhandelingen best wel wat tijd vergen vermoed ik dat de gestelde engelse criteria zijn motiven waren om hier een paspoort te krijgen. Dus pluim voor Verdonk.

  Anderzijds als het een wizkid was in een nuttig wetenschapsgebied had ik het waarschijnlijk wel waard gevonden hem een nederlands paspport te geven al was het dan alleen al om het potentieel aan de EU toe te voegen. Maar ja heb t niet zo op voetbal. Heeft iets te maken met prestatie versus beloning.

 2. 4

  Pluim voor Verdonk: lijkt me niet. Kalou voldeed geloof ik aan alle eisen om in aanmerking te komen voor NL schap op basis van bijzondere kwaliteiten. De minister heeft die wet niet willen toepassen. Dat mag ze, die keus heeft ze, maar het is niet consequent tegenover andere gevallen van naturalisatie zoals Audina en Kiplagat.

 3. 5

  En Maxima… Maar wat haar “speciale” kwaliteiten zijn weet alleen WimLex.

  Maar goed, hij heeft het ook wel een beetje aan zichzelf te danken. Dan had hij gewoon dat suffe examen moeten halen. Ja, dat examen waar wij allen voor zakken. Maar wij zakken ervoor zonder voorbereiding…

 4. 6

  @Spuyt12:
  De kwaliteit van maxima heeft vanwege WA alles te maken met jouw naam. Daar kan half Zuidamerika over getuigen.