1. 1

  Hoe groot zei je nou dat het internet was ? En alleen Nederland ? O. Verdomme. Kunnen we dit nog rechtspinnen, denk je, voor de volgende ministerraad ?’

 2. 3

  Kunnen we niet een combinatie maken met Wikileaks? Gewoon voor de transparantie?
  De overheid tapt alles en Wikileaks zet dat weer online, gewoon 1 op 1 overzetten naar dat serverpark in die Zweedse grot. Straks weet iedereen alles van iedereen, ik vrees alleen dat het menselijke brein niet in staat zal zijn alles van iedereen te weten, maar daar vinden we wel wat op, nanotechnologie in combinatie met kernfusie, zoiets.

 3. 4

  12 december 2015
  ANP – Uit een steekproef van de AIVD is gebleken dat een huishouden in Alphen aan de Rijn minstens een half jaar ongetapt heeft kunnen internetten. Het gezin dat bestaat uit een vader, een moeder en twee kinderen in de puberleeftijd. De vader zei bij de aanhouding hier niets vanaf te weten en het te betreuren dat hij en zijn gezin een half jaar ongetapt hebben kunnen internetten. Maar de politie houdt alle gezinsleden preventief in bewaring totdat het technisch onderzoek is afgerond. Het onderzoek moet aantonen of er sprake is van sabotage van de staattap die bij ieder huishouden sinds 2012 is geïnstalleerd. Op het saboteren van de staatstap staat 30 jaar gevangenisstraf. Mannelijke overtreders van de Staatstap Wet worden daarnaast direct preventief in beschuldiging gesteld van het bezit hebben en verspreiden van kinderporno.

 4. 8

  De Socialistische Partij krijgt bij het streven naar deep packet inspection alleen steun van het CDA.

  Weet je dus waar je de komende 20 jaar niet op moet stemmen.

 5. 9

  Wanneer gaat Justitie nou eens politiemannetjes echt inzetten op georganiseerde misdaad. In plaats van nog meer digitale onzin te willen, eerst het werk wat ze al kunnen goed doen lijkt er niet bij te zijn. Om een flauw voorbeeld te geven: er is weer minder blauw dit kabinet. Georganiseerde misdaad is nog minder opgelost. Nee we hebben weer een peperduur nieuw middel nodig… hou toch op.