1. 3

  Of een volgeling van de 11e gebods adventisten, voortgekomen uit het verloren boek van de verloren stam, zij die geloven dat de 11e stam van israel het 11e gebod meenam dat zegt: en zij die als eerste de shoa er met de haren bij slepen, zullen nooit ongelijk hebben.

 2. 5

  @Spuyt12: u vuile anti-semiet! Uw ouders zaten zeker ook bij de Totseskaders van de SS. Volgens mijn goedingelichte, objectieve Zionistische bronnen betrof het hier koude nieuwsjaar sterretjes.

 3. 6

  Zoals altijd scherp, meneer Caprio! Ik heb inderdaad een hekel aan Arabieren.
  Maar betreffende de Doodseskaders zit u ernaast. Mijn ouders zijn te jong, en mijn grootouders zaten ten tijde van de oorlog in de Verenigde Staten, vanwaar mijn opa van binnenuit de Prinses Irenebrigade de goede Arische zaak diende. Helaas is hij in zijn opzet deze gevechtseenheid te immobiliseren niet geslaagd. Hij heeft zijn best gedaan, tot Nederland aan toe.

 4. 7

  @Spuyt 12: Val svp niet in de kuil met de term “arabieren”. Net zo divers als U en ik. Heeft mij altijd en nu nog verbaasd dat in de Mahreb het woord “wij Arabieren” zo nadrukkelijk en te vaak wordt genoemd. Arabieren bestaan niet, elk land (en wat is die grens dan) is anders. De gemeenschapplijke noemer is wellicht, voor de meerderheid de tamelijk heftige geloofsbelijdenis en wordt in het taalgebruik aldaar misbruikt door de regenten om te onderdrukken.

  Of maakte U een soort van grapje (ik ben nogal naif blijkt;-) if so..excuse.