1. 2

  Goeie opleiding lijkt me?

  Wat mij intrigeert is dat het een Hmong is. De Hmongs vochten voor de amerikanen tegen de Noord-Vietnamezen. Toen ik zelf in Vietnam was kon ik wel lachen om die Hmongs, kleine mensjes met een penetrante lichaamsgeur die ontzettend lollig deden. Onze gids was een Hmong pubermeisje die een hele stapel pasfotootjes van voorgaande toeristen bijzich had, op een grote steen middenin en bergbeek nam ze de stapel door: “he asshole, she bitch, he asshole, she bitch..”. Dat was dus lachen.

 2. 5

  “kleine mensjes met een penetrante lichaamsgeur die ontzettend lollig deden”

  Poltieke correctheid is echt zoooo 1975. Toen stonken alleen negers nog maar….

 3. 6

  Precies MMaas ik wind er geen doekjes om. De Hmong stonken werkelijk en dat had niet te maken met een ander dieet, maar meer met het feit dat ze hun kleren wat minder vaak waste. Maar het is natuurlijk maar net wat je gewend bent?

  De meeste Hmong deden ontzettend melig, misschien was het de hoogte met bijkomend zuurstofgebrek. Misschien iets anders, opium?

  Ik heb overigens ook vrienden gehad die stonken, dat was in een bepaalde periode waarin ze net op kamers gingen.