It’s A Draw!

(zo ongeveer) Vandaag brengt Crachàt reeds 2 jaar zijn wekelijkse vrijdagse tekening. Twéé vingers in de lucht! Dit wordt onder andere gevierd met het opengooien van zijn (quasi) volledige archief (Crachàrchief!) wat op Sargasso te zien was. U mist node de ‘kleine doorkliktekening’ zoals hieronder (“ja, u ook, klik dan toch! Met de cursor, ja.“), maar krijgt er een pittig werkend overzicht voor in de plaats. Middels een knop in de rechterkolom komt u steeds op de laatst opgeladen tekening van uw favoriete all-round collectief weblog.
klik voor vergroting

 1. 9

  Van de twee dgen per jaar dat ik zo ziek ben dat ik niet kan gaan werken, is dit er één van. Vreselijk en koorts.
  Dank alreedsh voor de prijzing!
  En Mesc voor die blast from a past…
  Manolo? Dat is al vaker gebeurd, zij het: niet met een FdT… Deze is bijvoorbeeld als prijs toegekend voor wie het beste Europese Grondwet-wel/niet schreef. Als ik me goed herinner hebben we niets meer gehoord van de persoon naar wie het opgestuurd is. Ook geen dankoewel ofso.
  Wat ik af en toe doe is naar mensen een hoge resolutieversie zenden, en heel af en toe wordt er eentje gekocht ook.

 2. 10

  O ja dat kan ik me nog herinneren! Wat flauw zeg van dat figuur, ik zou u zeker dankbaar zijn voor zo’n puike schets..
  Wat is uw achtergrond eigenlijk, kunstacademie?
  En beterschap trouwens :)

 3. 11

  Ik ben er stil van Crachat en blijf maar staren.
  Wat ik wil “zien/voelen” als het ware is of er een richting is op uw tekenpad.
  Iets voor de late avond, de moeilijkheidsgraad wordt verhoogd omdat het een meerbaansweg lijkt..moeilijk, maar bovenal een buiging uit ReSPecT.

 4. 12

  Alle tekeningen bij elkaar! Zitten nog meer juweeltjes bij die ik nog niet eerder had gezien. Hulde en dank Crachàt. Je weet misschien dat ik een uitgesproken liefhebber ben en altijd weer uitkijk naar de tekening op vrijdag. Vooral die met cryptiek, dubbele bodems, spiegels afijn,..je weet wel. En spelen met Het Licht natuurlijk! Zelfs op het beeldscherm komt het over,..ken je nagaan in het echhie. En versimpeling: Een cel, licht door een venster en een vaas. De vaas ”uitgesneden” uit het venster,…terugzetten,..en het is donker en pikzwart. *ja toch?*

  Overigens,..beterschap!
  Tip: *van grootmoeder ooit*
  Rasp een ui tot gort en stop het raapsel in 2 oude sokken, aandoen en dan direct te bed…..
  Loop je morgen weer als een kievit rond!